Blogit
Valkoinen Harmaja

Harvinaisuus keittiössä

Tämä on aika harvinainen näky meidän huushollissa. Meillä ei nimittäin juuri koskaan ole tuoreita yrttejä ruukussa keittiössä. Olisi ihanaa jos niitä olisi, mutta useinmiten ne vaan lakastuvat, joten en osta niitä kovin usein. Olen surkea viherpeukalo. Mitenkäs teidän kodissa?

Vietämme tänään leppoista perjantai-iltaa. Mankku on aloittanut tämän meidän oman raksan lisäksi toisen pikkuprojektin: hän paklaa ja maalaa vanhempieni juuri ostaman asunnon. Saamme siis Turun mummun ja papan takaisin tänne kotiseudulle! Jee! Mutta tänään levätään ja oleskellaan siis.

Leppoisaa perjantai-iltaa sinnekin!

Kommentit (13)

  1. suvi m

    >Hanna: Aivan! Tänään sitten tunnelmallinen sunnuntai. :)Olivia: Meillä ei ole yrttiruukkua. Ostan aivan liian harvoin yrttejä, kun ei tule käytettyä niitä ruuanlaitossakaan tarpeeksi. En myöskään ole kovin luova kokki. ;)I: Niinpä, en minäkään ole oppinut käyttämään tarpeeksi yrttejä ruuanlaitossa, vaikka ne herkullisia ovatkin. Aina sitä tulee vain tehtyä samat mahd. helpot pöperöt koko poppoolle. En mitenkään rakasta ruuanlaittoa. ;)Lealeijona: Onneksi tuossa tulikin muutamia vinkkejä miten yrtit saa kestämään paremmin. Seuraavaksi pitäsi varmaan kysellä helppojen arkiruokien perään, joissa on käytetty basilikaa… ;DKähmäräpälä: Tuossa on varmasti perää. Ehkä puutarhaliikkeestä ostetut yrtit ei ole kasvatettu niin "liukuhihnalla"…?Nanna: Mukava kuulla. :)Laura: Minullekin yrtit ovat enemmän keittiön "kukkasia" kuin hyötykättökasveja. 🙂 Pitäisi keksiä uusia arkiruokia, mihin yrttejä tulisi käytettyä.JannaM: Kiitos hyvästä vinkistä. Tuo yrttiruukku taitaa sitten olla ehdoton hankinta sellaiselle, joka käyttää usein tuoreita yrttejä ruuanlaitossa.Anonyymi: Okite-taso on aivan ihana! Ollaan kyllä oltu oikein tyytyväisiä siihen. En nyt enää muista tarkkaa värikoodia, mutta valkoisin se taisi olla. Ehkä vastaus löytyy jostain täältä blogin uumenista vaikkapa tuolla vasemmassa reunassa olevalla haku-toiminnolla…?Anna M: Hyvä vinkki! 🙂 Ne torilta ostetut yrtit on varmaan aika luomua…? Ehkä kestävät siksi paremmin…?

  2. Anonymous

    >Jos haluaa yrttien säilyvän, kannattaa hankkia Eva Solon kaksiosaiset yrttiruukut. Yrtit säilyvät tässä ruukussa jopa kuukausia, kunhan muistaa pitää huolen veden lisäämisestä. Ovat lisäksi kauniita!

  3. suvi m

    >Anonyymi: Niitä on monet kehunu. Ovat varmaan tosi hyvät ruukut. Ja loistava lahjaidea myös. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *