Blogit
Valkoinen Harmaja

DIY: terassin pöytä

Jee, meillä on vihdoin terassipöytä! Mankku nikkaroi sen tänään minun epämääräisten ohjeideni mukaan. Hyvin meillä tuo yhteistyö pelaa, sillä pöydästä tuli juuri sellainen kuin tarkotinkin. Piirsin epämääräisesti, että millaiset jalkojen pitää olla ja arvioin, että neljä leveää lankkua olisi hyvä leveys ja niin vain se mulle pöydän pyöräytti. Pöytä rakentui kokonaan raksa-ajan jämäpuutavarasta. Paksut lankut taisivat olla rakennustelineistä. Pöydän kansi pitää vielä hioa, mutta sitten on valmista. Saa olla vähän tuollaista rouhean näköistä. Ihanaa, että voi taas syödä ulkona, terassilla.

Kuvista huomaatte, että terassimme on saanut myös rimoituksen ympärilleen. Eilen Mankku nikkaroi sinne myös kätevän säilytyslaatikon, mutta otan parempia kuvia sitten, kun terassi on siivottu… 😉

Ollaan me kyllä lomailtukin, vaikka kaikenlaista puuhaakin on ollut. Tänään oltiin koko iltapäivä uimarannalla ja heitettiin talviturkit.

Translation:
I’m so happy that now we finally have a table on our terrace. My husband made it today based on my very vague instructions. We work well together; the table is excatly what I had imagined. 😉

Kommentit (21)

 1. Irina

  Kyllä on kiva pöytä. 🙂 Pukkijalalliset ja vastaavanlaiset miellyttää silmää nykyään.

  • suvi m

   Minäkin tykkään pukkijalallisista pöydistä. Vähän tuosta pöydästä vielä lähtee tikkuja, kun pintaa ei ole hiottu….

 2. Johanna

  Täydellinen! Sopivan ronski, mutta kuitenkin tyylikäs. Hyvä te! 🙂

  • suvi m

   Kiitos! 🙂 Tulee hyvä mieli, kun saa toteutettua jotain kaunista jämätavarasta.

 3. mimosa

  Tosi tyylikäs kokonaisuus – jälleen kerran : )! Meillä on myös terassin rimoitus ajankohtainen. Viitsisitkö mitata mikä teillä on rimojen väli ja kuinka leveitä rimat ovat? Olisin kovin kiitollinen tiedosta : )

  • suvi m

   Rimat on hankittu suoraa Kannustalolta (kuuluvat Harmajan mallistoon) ja ne on sahattu vähän viistoon. Samoja ei saa muualta. Mutta kävin mittaamassa ja rimat ovat 3,7 cm leveitä ja rakoa jätettiin 3,4 cm. Terassin toisessa laidassa on rimat suuremmalla välillä ja rako tehtiin niin, että siihen mahtuisi 2 rimaa.

 4. Sanna

  Olen lueskellut blogiasi jo pitkään. Ja usein hämmästellyt sitä, miten samanlaiset asiat viehättävät niin sinua kuin minuakin. Olen saattanut suunnitella, että sitten joskus kun minulla on, niin sitten se on sellainen..Ja taas sinä teit sen! Nimittäin olen haaveillut siitä, että sitten kun joskus meillä on terassi, sinne tulee mustat Mastersit ja itse tehty rouhea pöytä. Kerrassaan upea yhdistelmä!

  • suvi m

   Sukulaissieluja siis. 🙂
   Tuo pöytä kyllä onnistui minustakin yllättävän hyvin. Ja pidän juuri tällaisista kontrasteista.

 5. HannaKoo

  Aivan upea pöytä! 🙂 Rimoitus terassin ympärillä on myös kaunis ja ihanan ilmavan näköinen 🙂

  • suvi m

   Meillä on tullut tuota rimoitusta nyt aika moneen paikkaan. Vielä täytyy tehdä yksi reissu Kannustalon tehtaalle hakemaan lisää rimaa, että saadaan saunarakennuksenkin yhteyteen. Tykkään siitä kovasti. Se viimeistelee julkisivun.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *