Blogit
Valkoinen Harmaja

Blogivinkkejä

Lisäsin tuonne blogini vasempaan palkkiin, ihan alimmaiseksi, listan blogeista, joita luen. Ajattelin, että ehkä joku löytää sitä kautta uusia suosikkeja. Minustakin olisi kiva löytää uusia blogituttavuuksia, joten haastan muutkin bloggaajat lisäämään/päivittämään oman blogiluettelon blogiinsa (elleivät ole sitä vielä tehneet). Ennen ajattelin, että en halua laittaa niin paljon ”tavaraa” tuonne vasempaan palkkiin, mutta eipä tuo siitä niin kauheasti kuormittunut ja olen iloinen jos siitä on jollekin vinkkiä. Autetaan toinen toisiamme löytämään uusia blogeja ja sillä tavoin aktivoimaan blogikulttuuria.

Hätäisenä tyyppinä olen vahingossa saattanut unohtaa blogin jos toisenkin tuosta listasta, mutta päivittelen sitä tarpeen mukaan. Siellä on iloisesti sekaisin sisustus-, raksa- ja muotiblogit sekä suomalaiset että ulkomaalaiset blogit. Blogit ovat siinä järjestyksessä kuin ne ovat päivittyneet.

Kommentoinnista on vielä pakko mainita, että olen todella iloinen ja kiitollinen jokaisesta kommentista, jonka lähetätte. Pyrin itsekin kommentoimaan enemmän muiden blogeissa, sillä eihän se paljon aikaa vie. Joskus ei vaan keksisi muuta sanottavaa kuin että ”ihanaa”… 😉

Kommentit (21)

  1. Netta

    >Tehtävä vihdoin suoritettu ja blogilista koristaa oman blogini alareunaa – se ei tosiaan vie paljon tilaa ja siinä näkee nopealla silmäyksellä uusimmat päivityksetkin. Oman blogini kanssa olen vasta alkumetreillä, mutta pienestä se Syyskuunkuusikin ponnistaa 😉 Hyvää Joulua!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *