Blogit
Valkoinen Harmaja

AURINKOINEN AAMU

Mikä ihana auringonpaiste! Ja ihana, hidas aamu. Kun suunnittelimme taloa, haaveilin keittiöstä, mihin paistaisi aamuaurinko. Nyt paistaa. 🙂 Tänä aamuna emme syöneet puuroa (kuten yleensä), vaan halusin tehdä erilaisen aamiaisen – vähän samaan tapaan kuin ulkomailla hotelleissa tapaa olla. Ostimme kaupasta marmeladia paahtoleivän päälle ja Tropicanan uuden Homestyle-sarjan mehuja sain blogin kautta. Tropicana mehut ovat aina olleet suosikkejani, joten minun ei tarvinut kauaa miettiä kun yhteistyötä ehdotettiin.

Tropicanan uudet maut ovat nimeltään Stormy Orange, Cloudy Apple ja Sunny Clementine. Tropicanan Stormy Orange -mehu on valittu sokkotestissä Suomen parhaimmaksi appelsiinimehuksi. Ja mikä parasta, Tropicanan mehuissa ei ole lisättyä sokeria tai lisäaineita. Suositusten mukaan hedelmiä ja vihanneksia pitäisi syödä puoli kiloa päivässä ja tähän lasketaan mukaan myös mehut: jo desilitra jokaista mehua lasketaan annokseksi tähän suositukseen.

Tropicanan Cloudy Apple omenamehu on etenkin meidän lasten mieleen. Meillä on ollut sitä jo aiemminkin, joten se oli ennestään tuttu. Itse juon aamiaisella lähes aina appelsiinimehua (yleensä ostan sen ison Tropicanan mehutonkan) ja tämä uusi Stormy Orange oli oikein makoisaa!

Kuinka paljon energiaa saakaan maukkaasta aamiaisesta höystettynä muutamalla auringonsäteellä! Nyt jaksaa touhuta!

Kommentit (31)

 1. Nimetön

  Hyi hyi muoviset mehupullot.

  • suvi m

   Nekin voi kierrättää.

 2. Tintti

  Tää mainoshomma on varmasti puolin ja toisin haasteellista…

  Itse ajattelen niin, että blogeissa mainonta on jotenkin ”liian sisällä”. Eli kun mainos saa täysin saman ulospanon kuin ”aidot” postaukset, niin se tuntuu piilomainonnalta. Esimerkiksi lehdissä mainokset eroavat toimitetusta materiaalista, ne rajataan palstalinjoilla, eikä niissä käytetä toimituksen fontteja. Telkussa tulee mainoskatkon tunnari, minkä lisäksi on tietysti epämääräisempää tuotesijoittelua.

  Minusta blogien siirtyminen kaupalliselle alustalle toimisi parhaiten, jos todellakin vain alusta olisi kaupallinen. Eli mainokset myytäisiin tuohon sivupalkkiin, ei blogin sisään. Tai jos mainokset olisivat blogissa, niin ne olisivat postausten välissä eikä sisällä.

  Jokainen bloggari tietysti valitsee oman linjansa. Henk.koht. koen, että bloggari menettää hieman uskottavuuttaan, kun postauksessa on ilmiselviä copy-paste-lauseita tiedotteista.

  Mutta, mainoksia tai ei, Valkoinen Harmaja on inspiroiva blogi 🙂

  • suvi m

   Ymmärrän pointtisi. Minusta taas blogien sisällä olevat mainokset ovat muita mainoksia rehellisempiä: bloggaajat itse päättävät mitä mainostavat ja minä ainakin mainostan vain tuotteita, joista itse pidän tai joihin uskon. En suinkaan postaa kaikesta mitä minulle ehdotetaan tai mitä saan ilmaiseksi. Tavallisen mainoksen kuka vaan saa esille lehteen tai nettiin, kunhan vain maksaa tarpeeksi.

 3. Mari

  Taitaa jäädä tämäkin blogi vähemmälle jos tästä tulee vaan mainos blogi, rakennus vaihetta ja elämää oli mielenkiintoista lukea, mutta ei näitä.

  • suvi m

   No jokainen päättää itse mitä lukee.

  • Mari

   Niin tekee 🙂

 4. katerina81

  Ihme kapina blogimainoksia vastaan on täällä levinnyt! En voi ymmärtää mikä siinä niin hirveän kamalaa on! Olin täysin kanssasi samaa mieltä Suvi: itsehän päätät mitä haluat mainostaa! Turha kenenkään on vetää hernettä nenään, kaikkihan omat valintansa tekevät! Mielestäni tässä mainostamisessa ei ole mitään pahaa! Jos itse kirjoittaisin blogia varmasti mainostaisin itsekin välillä hyviksi havaitsemia tuotteita.

  • suvi m

   Ihmiset ajattelevat niin eri tavalla. Sitten ymmärtäisin jos lähes joka postaus olisi jokin yhteistyöpostaus, mutta kun täälläkin on niitä kuitenkin suht. harvoin. Paljon enemmän on ”tavallisia” postauksia…

 5. Anis

  Heippa!

  Ihana blogi sulla, pitkän aikaa oon lueskellut, ja tän blogin myötä on kiinnostus sisustamiseen herännyt ihan uudelle tasolle 🙂

  Pakko kylläkin mainita,uskallan vahvasti epäillä ettei kauppojen mehuilla saa päivittäistä puolen kilon kasvistarvetta täyteen. Suosittelen tarkistamaan asian,maailmassa olisi varmasti huomattavasti vähemmän ylipainoa jos näin olis 😀

  • suvi m

   Mukava kuulla, että olet saanut uutta intoa sisustamiseen! 🙂
   Ei varmaan pelkällä mehulla saakaan sitä puolta kiloa täyteen, mutta ilmeisesti osan siitä…niin lupasivat tiedotteessa… 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *