Syreenisade
Syreenisade

Perennoja postimyynnistä

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Viherpeukalot Oy

Kesäterkut täältä aurinkoiselta pihalta, johon tupsahti pari päivää sitten Viherpeukaloiden kukkatilaukset, jotka sain valita yhteistyön merkeissä! Laatikoita tuli yhdeksän, ja niitä availlessa aloin muistelemaan, mitä ylipäätään tuli tilattua. Joudun todennäköisesti pian luopumaan pensasaidan tieltä pihan valtavista syreeneistä, joten lohdutukseksi otin suloisen pikkusyreenin etupihallemme.

Paketit tulivat suoraan ovelle, joten tänäkään kesänä ei tarvinnut juoksennella edestakaisin puutarhaliikkeiden ja kodin välillä – tosi kätevää!

Mulla menee näiden kaikkien istuttelussa vielä muutama päivä, mutta nyt on jo pensaat maassa sekä japaninkellot amppeleissaan.

Onnistuin viime kesänä siirtämään yhtä omenapuuta niin monta kertaa, ettei se selvinnytkään viimeisestä siirrosta hengissä, mutta onneksi Viherpeukalot.fi lähetti tilalle uuden terveen puun, jota lupaan olla siirtelemättä! Pihalla on jo muutama viime vuoden pioni kasvamassa, mutta niitä tuli lisättyä listaan useampi, koska pioniöveriähän ei ole olemassakaan.

Kiitokset Viherpeukaloille jälleen, kaikki kasvit tulivat helposti ovelle valitsemaani aikaan, kasvit olivat kauniita, terveitä ja erinomaisesti tuettuina laatikoissaan. Tämä kukkahullu saa nautiskella nyt puutarhaterapiasta koko (toivottavasti) lämpimän kesän!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.