Syreenisade
Syreenisade

Kevään ensimmäiset

Puhelimeen tuli viime viikolla tekstari, joka ilmoitti iloisesti kukkalähetyksestä, joka minulle on pian saapumassa. Loputkin kevätvaatteet on kaivettu syvältä varastosta, ja tilalle on tungettu kaikki talvivaatteemme, vuorilautoja on jo maalailtu, orvokit on laitettu ulos ja makkaraa on grillailtu. Olen yrittänyt etsiä kuumeisesti ikkunoidemme alle tarpeeksi isoja kukkalaatikoita, joihin on nyt kovaa vauhtia saapumassa hirveästi erilaisia kukkia, mutta laatikot puuttuvat edelleen. Joudun ehkä keksimään kukille muuta käyttöä, mutta siitä tuskin tulee ongelma…

Ulko-oven vieressä on täydellinen paikka orvokeille, sillä siihen paistelee vain aamuaurinko, eikä paikka ole liian varjoisa tai paahteinen.

Blogille tulikin pidempi tauko, kuin yleensä, mutta nyt on tulossa niin paljon touhuiltua pihalla, että enköhän minä tännekin intoudu niistä puuhista kirjoittamaan. Sen ajan, minkä aikaisemmin käytin blogiin kirjoittamiseen, meneekin nyt mielenkiintoisen työn tekemiseen, ja opinnäytetyön kirjoittamisen aloittaminen vie loputkin vapaa-ajasta. Monilla varmaan menee juuri toisin päin, mutta minulle opparin aloittaminen vähensi stressiä huomattavasti. Tuntuu ihanalta, että sen aika tosiaan on viimeinkin koittanut! Mieheni on koko kesän kotona, joten aikaa kirjoittamiseen löytyy hyvin, ja tavoitteena olisikin saada se kesällä valmiiksi. Olin aluksi ihan hukassa aiheen kanssa, mutta keksinkin sen heti ensimmäisessä tapaamisessa opettajan kanssa, ja nyt teenkin opparina suunnitelman työtäni varten, joka minun olisi täytynyt tehdä muutenkin – kätevää!

Tyttö on aivan haltioissaan siitä, että ulkona on niin lämmin.

Ihanaa lämmintä viikkoa kaikille!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.