Parsa – parhaat reseptit

Grillattu, paahdettu vai keitetty – kypsennystapoja on monia! Tässä 10 parasta parsareseptiä, joilla onnistut varmasti.

parsa

Parsapelti

Nopea parsapelti kevään parsahimoon! Nosta parsat pellille ja raasta päälle reilusti Gruyère-juustoa. Lisää kirsikkatomaatit sekä oliivit ja sujauta pelti uuniin!

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/parsapelti/

parsapelti

Paahdettu feta-parsakeitto

Paahtamalla syntyy paras parsakeitto! Lisää keiton ainekset uunivuokaan ja paahda hetki. Soseuta kasvisliemen kanssa ja nauti!

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/paahdettu-feta-parsakeitto/

parsakeitto

Nopeat parsapizzat

Helpot parsapizzat syntyvät valmiista taikinasta. Parsan, sitruunan ja parmesanin yhdistelmä on täydellinen.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/nopeat-parsapizzat/

parsapizza

Parsahodarit kylmäsavulohella ja kananmunalla

Täytä hodarit rapealla parsalla ja kylmäsavulohella. Löysäksi jätetty kananmunan keltuainen toimii tämän hodarin kastikkeena.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/parsahodarit-kylmasavulohella-ja-kananmunalla/

parsahodarit

Mummonparsat

Nämä parsat valmistetaan samaan tapaan kuin mummonkurkut ja ovat mitä parhain lisuke. Kokeile vaikkapa pääsiäispöytään!

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/mummonparsat/

mummon parsat

Täyteläinen parsapiirakka

Tästä parsapiirakka ei enää parane! Pohjalla sitruuna-vuohenjuustokastike, jonka päälle pinotaan parsat. Piirakka viimeistellään ilmakuivatulla kinkulla ja löysäksi keitetyillä kananmunilla.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/taytelainen-parsapiirakka/

parsapiirakka

Parsalla täytetyt croissantit

Parsalla, parmankinkulla ja sinihomejuustolla täytetyt croissantit sopivat loistavasti aamu- ja iltapalaksi. Täytteet kieraistaan valmiiseen taikinaan, joten nämä makupalat valmistuvat hetkessä.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/parsalla-taytetyt-croissantit/

parsa croissant

Tuorejuustopannukakut parsalla ja kylmäsavulohella

Piparjuurituorejuustolla maustetut pienet pannukakut ovat mainioita cocktailpaloja. Päällä kylmäsavulohta ja parsan nuppuja.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/tuorejuustopannukakut-parsalla-ja-kylmasavulohella/

parsa

Parsat napakaksi – täydellinen parsagratiini

Parsojen päälle valmistetaan herkullinen siideripohjainen kastike, mikä maustetaan parmesanjuustolla. Parsat ladotaan uunivuokaan ja päälle kaadetaan kastike.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/parsat-napakaksi-taydellinen-parsagratiini/

parsagratiini

Parsaa grillissä

Parsasta saa hyvän lisäkkeen hyvinkin monille ruuilla, mutta toimii se sellaisenaankin. Siinä kun grilli on kuumana, niin voi grillata vaikka lihaa ja nauttia parsan sen lisukkeena.

https://blogit.meillakotona.fi/perinneruokaaprkl/jos-on-grilli-kuumana-niin-laitappa-parsatkin-sekaan/

parsa grillissä

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *