Parsapelti

Nopea parsapelti kevään parsahimoon! Nosta parsat pellille ja raasta päälle reilusti Gruyère-juustoa. Lisää kirsikkatomaatit sekä oliivit ja sujauta pelti uuniin!

parsapelti

Suosikkejani ovat ehdottomasti kaikki nopeasti uunipellillä syntyvät ruoat. Tälläinen on myös tänään syntynyt nopea parsapelti. Juustokylvyn saaneet parsat on herkkua!

Parsoista katkaistaan pois kova tyvi ja ne nostetaan voidellulle uunipellille tai -vuokaan. Päälle raastetaan reilusti Gruyère-juustoa, jonka pähkinäinen maku toimii parsan kanssa kivasti. Päälle viipaloin hieman kirsikkatomaatteja ja oliiveja. Sitten uuniin 15 minuutiksi ja lopuksi pellin voi vielä nostaa grillivastuksien alle, jotta pinnasta saa mukavan rapsakan.

Parsapelti

Ainekset (3 annosta)

500 g
parsaa
200 g
Gruyère-juustoa
100 g
kirsikkatomaatteja
100 g
kalamataoliiveja
mustapippuria
basilikan lehtiä
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Katkaise parsoista pois kova tyvi ja nosta ne voidellulle uunipellille tai isoon vuokaan.

Raasta päälle juusto. Lisää viipaloidut kirsikkatomaatit ja oliivit.

Paista 225-asteisessa uunissa noin 15 min. Nosta pelti lopuksi grillivastuksen alle muutamaksi minuutiksi.

Rouhi päälle mustapippuria ja koristele basilikan lehdillä.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *