Nopeat parsapizzat

Helpot parsapizzat syntyvät valmiista taikinasta. Parsan, sitruunan ja parmesanin yhdistelmä on täydellinen.

parsapizza

Helpot parsapizzat syntyvät nopeasti kaupan valmistaikinasta, mutta toki tässä voi käyttää myös itsetehtyä pizzataikinaa. Sanoisin, että sellainen 2,5 dl vedestä valmistettu taikina on sopiva reseptissä oleviin raaka-aineisiin. Ohjeella syntyy siis 8 minipizzaa ja niitä kannattaa varata vähintään 3-4 syöjää kohden. Nämä ovat niin hyviä, että voisin itse syödä ne kaikki.

Pizzojen täytteeksi valmistetaan helppo kastike sekoittamalla ranskankerman joukkoon raastettua sitruunankuorta ja lisäksi hieman mehua. Kastike levitetään pohjien päälle ja päälle asetellaan halkaistut parsat. Pinnalle ripotellaan parmesania ja sitten parsapizzat ovatkin uunia vaille valmiit.

Pizzat viimeistelin suolalla, mustapippurilla ja tuoreella persiljalla. Lisäksi niiden päälle voi puristaa vielä lisää sitruunamehua halutessaan. Näiden pizzojen kanssa happamuus toimii oikein hyvin.

Nopeat parsapizzat

Ainekset (8 annosta)

1 pkt
Danerolles Mini Pizza
250 g
parsaa
200 g
ranskankermaa
1
sitruuna (kuori + 1-2 rkl mehua)
100 g
parmesanlastuja
1/2 rku
persiljaa
suolaa
mustapippuria
20 min
{
AKTIIVINEN 5 min
PASSIIVINEN 15 min

Tee näin:

Avaa taikinapakkaus ja levitä pizzapohjat leivinpaperin päälle uunipellille.

Sekoita ranskankerman joukkoon raastettu sitruunankuori ja mehu. Mausta tarvittaessa suolalla ja mustapippurilla.

Kuori parsat halutessasi ja leikkaa niistä pois kova tyvi. Halkaise parsat lopuksi.

Levitä ranskankermakastike pohjien päälle. Lisää halkaistut parsat ja ripottele pinnalle parmesanlastuja.

Paista pizzoja 225-asteisessa uunissa noin 10-15 minuuttia tai kunnes ne ovat saaneet hieman väriä.

Koristele pizzat tuoreella persiljalla. Rouhi pinnalle halutessasi suolaa, mustapippuria ja purista lisäksi sitruunamehua.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *