Blogit
muotoseikka\

SYKSYN RUUKKUISTUTUKSET VALKOISEN YSTÄVÄLLE

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6842

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6832

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6762

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6829

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6568

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6586

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6744

PORTAIKKO_LAATOITUS_IMG_6612

Vihdoin lauantai! Viikko tuntui pitkältä, kun olin yksin Nappulan ja koirien kanssa kotona miehen ollessa työreissussa, ja koko ajan satoi. Tein viisipäiväisen työpäivän tavanomaisen neljän sijaan, ja sekin tuntuu nyt joka lihaksessa. Ei sillä, että tänään olisin viihtynyt sohvalla, vaan sen sijaan harjasimme ja haravoimme pihan lehdistä, ja kannoin Nappulalle kunnostamani sängyn hänen huoneeseensa. Nyt kun poitsu on uudessa sängyssään päiväunilla, minulla on hetki aikaa vilauttaa teille ruukkuistutuksia, jotka laitoin viime viikonloppuna sisäänkäynnille.

Lähdin kukkakauppaan tarkoituksenani ostaa ulkoruukkuihin heiniä ja jotain punertavaa, mutta koska syksy oli ehtinyt jo näin pitkälle, olivat heinät jo surkeassa kunnossa. Niinpä päätin vetää varman päälle ja valitsin ruukkuihin ikisuosikkejani: valkoisen callunan, hopeaputoksen, marjakanervan ja lankaköynnöksen. Niistä sain aikaan kaksi pientä ruukkuaistutusta, joissa toistuvat kauniit vihreän ja valkoisen sävyt. Mies mainitsi taannoin, että jos minulle ostaa valkosia kukkia, ei voi mennä ihan pahasti metsään. Ja niinhän se on. Valkoinen on vihreän kaverina takuuvarmasti tyylikäs valinta.

Toisen ruukuista nostin portaille ja toisen penkille portaikkoa vastapäätä. Tällaiset pienet asiat lisäävät viihtyvyyttä aivan mielettömän paljon. Näitä istutuksia on kiva ihastella, kun tulee ryytyneenä töistä kotiin.

Leppoisaa viikonloppua!


Autumn plants at the entryway. White and green.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)

  1. Melina

    Aivan ihanat!! Taidan joutua kopsaamaan idean meillekin 🙂

    • vilja

      Ihana kuulla! Kunpa säät olisivat vielä sellaiset, että ulkona viihtyy noita katsellen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *