muotoseikka\
muotoseikka\

RAUHOITTAVAT SÄVYT, PAREMPI UNI

beige seinä

beige seinä

beige seinä

beige seinä

beige seinä

beige seinä

Nyt se on vihdoin valmis. Nimittäin viimeiseksi remppajonossa jäänyt minun makuuhuoneeni. Nojoo, keittiöremppaa ei ole vielä edes aloitettu, mutta se on oma lukunsa. Nyt voin fiilistellä sitä, että kaikki muut huoneet ovat kutakuinkin siinä mallissa kuin suunnittelin niiden kesän lopulla olevan.

Minun makuuhuoneeni on saman mallinen kuin viereinen Nappulan huone, eli se on voimakkaasti viistokattoinen tila, jonka päätyseinät ovat korkeimmasta kohdasta noin nelimetriset. Tila oli valkoisilla seinillä varsin kolkko, joten halusin sinne lämpöä ja pehmeyttä maalaamalla sängyn takan olevalle seinälle jonkin lämpimän sävyn. Sävyn valinta teetti tuttuun tapaan valtavan tukon harmaita hiuksia, ja purin värivaiheilun tuskaa taannoin myös täällä blogissa. Väriksi lopulta valikoitu Tikkurilan Muskoviitti, ja ainakin tällä hetkellä se tuntuu hyvältä valinnalta. Tosin joka toinen päivä olen sitä mieltä, että se on sittenkin liian ruskea. Mutta ainakaan toistaiseksi en aio maalata sitä yli. Toinene vaihtoehto olisi ollut jokin vaalea harmaa, mutta olen jo aika kyllästynyt harmaan pitkään valtakauteen. Edellisessä kodissamme harmaata oli kaikkialla, ja nyt nautin siitä, että täällä on joukossa myös lämpimämpiä sävyjä. Makuuhuoneen kaikki muut seinät jäivät valkoisiksi, mikä tuo raikkautta tilaan.

beige seinä

beige seinä

Saatuani maalin seinään aloin vaiheilla taulujen kanssa. Ripustin alun perin sängyn yläpuolelle aiemman kodin olohuoneessa olleet vesiväriprintit, mutta kahdella teoksella ilmeestä tuli ihan liian perinteinen. Niinpä siirsin nämä taulut valkoiselle seinälle ja kehystin beigelle seinälle yhden omista maalauksistani, jotka olen tehnyt Annie Sloanin Chalk paint -maaleilla. Yksittäinen teos asemoituna hieman sivuun puhuttelee minua paljon enemmän.

Nyt makkarissa voi rentoutua ihan täydellisesti, kun keskeneräiset hommat eivät enää rasita mieltä. Olen seinän maalaamisen jälkeen nukkunut tilassa paljon paremmin. Liekö syynä rauhoittava väri vai hommien etenemisen tuoma rentous – en osaa sanoa. Ennen-kuvia huoneesta näet täältä.

Tämä sunnuntai on edennyt äärimmäisen rennosti. Ja nyt kannattaakin ralata, sillä ensi viikolla alkaa keittiöremppa. Ja tietysti teen kaikki asennushommat (sähkä- ja putkitöitä lukuun ottamatta) itse yhdessä isäni kanssa. Vähän naurattaa ja itkettää jo valmiiksi. Toivotaan, että keittiö joskus valmistuu.

Lötköä sunnuntaita sinnekin!The new color in my bedroom feel so relaxing and soothing. I painted the wall with Tikkurila Muskoviitti and now the room is finally ready. I hope you like it as much as I do.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (2)

  1. Anu

    Niin kaunista ja levollista. Tykkään niin kovin tyylistäsi, olet taitava sisustaja.

    • vilja

      Voi kiitos! Ihana kommentti. Tuli tosi hyvä mieli. ☺️

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *