Blogit
muotoseikka\

KAUNIS GLUTEENITON HERKKU

Onko kauniimpaa kuin itse kerätyt jäiset mustikat huurteisina puuron päällä?
Minä olen aivan puurohullu, ja uusin rakkauteni on gluteeniton hirssipuuro.
Minulta meni vuosia tajuta, että hirssi on niin monikäyttöinen ja huiman hyvä
gluteeniton vilja, josta syntyy aivan vastustamattoman hyvä puuro.
Ja kun joukkoon heittää vähän mantelia tai saksanpähkinää, lopputulos on huikea.
Katso ohje herkullisen hirssipuuron valmistamiseen Vatsan vapaapäivä -blogistani (klik!).
Tästä voisi helposti olla jopa riisipuuron korvaajaksi jouluna.
Pidätkö sinä puuroista?

Warm millet porrige with almonds is just amazing.
I love to eat it with self picked blueberries straight from the freeze.
Look how beautiful the frosty berries are!
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *