muotoseikka\
muotoseikka\

JOULU LÄHESTYY PIENIN ASKELIN

moderni joulu

moderni joulu

moderni joulu

moderni joulu

moderni joulu

moderni joulu

moderni joulu

Eletään vuoden pimeimpiä päiviä, ja se näkyy myös kuvissa. Toisaalta hämärän hyssy on ihanaa. Sytytän kynttilät ja käännyn ulkomaailmasta sisään päin. Istutaan pojan kanssa iltaisin hänen huoneessaan villamatolla ja hän tarjoilee minulle ”kakkua” ja ”parsakaalia”. Suoraan leikkikeittiön uunista, pienestä leikkikattilasta. Meidän on hyvä olla ihan vain kahdestaan.

Olen laittanut joulua kotiin hyvin pienin elein. Olohuoneessa matalalla tasolla on jouluruusu ja sohvapöydällä pieni männyn havu. Sohvan viereen kattoon ripustin messingin värisen kynttiläkehän, jonka ehdin tänä vuonna napata Hemtexistä. Viime vuonna ne myytiin loppuun ennen kuin ehdin paikalle. Siinä on tunnelmallista poltella antiikkikynttilöitä. Antiikkikynttilät ovat kauniita myös sellaisenaan, koristeina.

Nappula odottaa kovasti joulua, vaikka en usko, että hän ymmärtää, mikä joulu on tai muistaa viime joulusta mitään. Ja ihan hyvä, että edes toinen meistä ei muista. Tämän joulun vietämme täysin rauhassa, suorittamatta mitään ja turvassa epävarmuudelta. Syömme sopivasti jouluruokaa ja herkuttelemme sen päälle leikkikeittiön kakkutarjoiluilla. Tulisipa valkoinen joulu, sillä pulkkalenkit tekevät meidät molemmat onnellisiksi.


Some christmassy elements in the living room. It’s the darkest time of the year, so a perfect time to light some candles and just be.


seuraa – follow
FACEBOOKISSA – BLOGLOVINISSA – INSTAGRAMISSA

Kommentit (6)

 1. Viherjuuria

  Ihanaa joulumieltä teille!
  Kuulostaa siltä, että vaikea vuosi sai jonkinlaisen haikeansävyisen mutta kuitenkin onnellisen lopun <3
  Mukavia herkkuhetkiä keittössä jatkossakin – parsakaali kuulostaa oikein hyvältä =)

  • vilja

   Kiitos! Kyllä vuosi päättyy ihan hyvin. Olemme oppineet paljon hyvää itsestämme ja kyvyistämme selvitä arjesta ja isoista muutoksista. Ja saaneet elämän rullaamaan niin hyvin kuin se vain voi. Parsakaali on tietysti kiinteä osa arjen sujumista. 🙂
   Rauhaisaa joulunaikaa myös sinne!

 2. Merja

  Ihana on blogisi ja kotisi☺.

  • vilja

   Kiitos tosi paljon!

 3. Anu Närevuori

  Ihania kuvia ja ihana blogi. Aito Joulunsanoma välittyy niin hienosti. Rauha, eleettömyys on niin tyylikästä. Ihanaa Joulunaikaa teille molemmille.

  • vilja

   Kiitos valtavasti kauniista sanoistasi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *