muotoseikka\
muotoseikka\

ASUNTOMESSUJEN KODIKKAIMMAT

Asuntomessujen hulppeita taloja on esitelty blogeissa ja lehdissä jo pian parin viikon ajan. Nähtävillä on ollut toinen toistaan upeampia taloja taidokkailla sisustuksilla. Itse esittelin omat tärppini messuille tässä postauksessa. Kaikkein näyttävimpien kohteiden varjoon jää kuitenkin usein kohteita, jotka ovat todella toimivia, kauniisti sisustettuja ja ennen kaikkea kodikkaita. Vaikka ne eivät nouse messujen show stoppereiksi, ne ansaitsevat silti oman paikkansa valokeilassa. Tässä postauksessa haluan esitellä kaksi tällaista Asuntomessujen kotia.

Casa Wellikulho

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5239

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5241

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5251

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5258

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5260

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5252

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5267

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5263

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5269

Riikka-Mari Sutisen sisustama Casa Wellikulho on ehjä ja erittäin kodikas kokonaisuus. Pastellin sävyt, kotimaiset ja skandinaaviset design-klassikot, leikkisyys ja rentous muodostavat kodin, jossa jokainen tuntee olonsa mukavaksi. Kohteen sisustus on viimeistelty olematta tippaakaan liian korea tavalliseen elämiseen. Erittäin onnistunut kohde.

Kontio Toive


ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5362

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5410

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5408

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5357

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5353

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5388


ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5379

ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5375


ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5382


ASUNTOMESSUT_MIKKELI_IMG_5405

Yksi suosikkisisustajistani, Piia Kalliomäki, on onnistunut luomaan Kontion hirsitaloon sisustuksen, joka tuo hirsirakentamisen kauniisti tähän päivään, mutta on silti klassisesti ajaton. Kamelin sävyinen nahka, villa, pellava, vaalea puu, marmori sekä huikeat design-klassikot, kuten Ton-tuolit, AJ-valaisimet, Egg-tuoli, Hayn, Adean ja Menun kalusteet, muodostavat huikaisevan kauniin kokonaisuuden. Talo itsessään on juuri sopivan kokoinen tavalliselle suomalaiselle perheelle, eikä se huikentele valtavilla terasseilla tai näköaloilla. Silti tämä nousee yhdeksi messujen parhaista kohteista. Älä siis missaa tätä, jos suuntaan Mikkelin Asuntomessuille.


seuraa – follow
FACEBOOKISSABLOGLOVINISSAINSTAGRAMISSAKommentit (2)

  1. Minna

    Juuri nämä kohteet ovat ne, joiden takia aion asuntomessuille mennä. Niin ihanat ja kodikkaat kodit! Ja kyllä koiranikin näissä tykkäisivät asua. 🙂

  2. Essi – St. Black

    Kiitos, kun esittelit nämä kohteet! En itse pääse tänä vuonna käymään messuilla, joten inspiraatiot näistä olisi muuten varmaan jäänyt saamatta. Todella kauniit ja kodikkaat asunnot, erityisesti rakastan noita nahkaisia yksityiskohtia <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *