Blogit
Lunni leipoo

Joulun murusia

Tänä vuonna jouluaattoni alkaa Helsinki-Vantaalta, kun koko perhe istahtaa lentokoneeseen melkein 12 tunniksi. Joulu vietetään Karibianmerellä Dominikaanisessa tasavallassa, jossa en ole aikaisemmin käynyt. Joulua tuskin palmujen alla vietämme mitenkään, joten viime lauantaina kokoonnuimme mummille ja ukille viettämään etukäteisjoulua. Mummi oli tehnyt laatikoita ja muita joulun herkkuja, ja äiti oli paistanut kinkun. Söimme pitkään, vaihdoimme lahjat ja olimme aivan yhtä ähkyssä kuin tavallisestikin jouluaattona.

Pienessä kodissanikin olen yrittänyt hieman virittää joulutunnelmaa, vaikkei tietenkään oikeaa kuusta ole tullut hankittua, kun ei sitä ole kukaan joulun aikaan ihastelemassakaan. Kynttilöillä, jouluastioilla ja pienellä valkoisella muovikuusellakin pääsee yllättävän pitkälle. Esimerkiksi Blossan pullot ovat aina niin nättejä, ja tämä 2011 vuoden glögipullo toimii minulla kukkavaasina ja kynttilänjalkana.

Ihanaa joulua kaikille lukijoille ja vierailijoille. ❤︎ Tämä blogivuosi on ollut huikea, toivottavasti seuraava on yhtä jännä ja tuottelias!

Kommentit (2)

  1. sari kalliomäki

    Oikein hyvää joulua ja nautinnollista reissua :).

  2. Tiina Garvey

    Kiitos herkullisesta blogivuodesta! Olen löytänyt täältä monta reseptiä kokeiluun. Ihanaa vuodenvaihdetta ja makeaa vuotta 2016!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *