Parhaat reseptit Juhannukseksi

Juhannusta varten ostoksia tehdessäni ostoskärryistä löytyy aina uusia perunoita, varhaiskaalia, avomaakurkkuja, tilliä ja tietenkin mansikoita. Kokosin tähän postaukseen suosikkireseptini blogista kyseisistä raaka-aineista.

Hölskypotut ovat pysyneet monta vuotta perheemme suosiossa ja blogista löytyykin kaksi eri versiota tavalliset hölskypotut ja feta-hölskypotut.

Hölskytystä sisältävät reseptit ovat selvästi perheemme suosiossa ja juhannusta ei tule ilman hölskytettyä kaalisalaattia. Tästäkin suosikkireseptistä on kaksi eri varsiota hölskytetty varhaiskaalisalaatti ja hölskytetty kurkku-kaalisalaatti.

Avomaakurkkuja hölskytämme myös juhannuspöytään ja parhaimmat hölskykurkut maustetaan mustaherukanlehdillä.

Isoäitini valmisti aina isoäidin salaatinkastiketta, joka tarjoiltiin keräsalaatin kanssa. Tämän klassikkoreseptin pohjalta syntyi perheemme nykyinen suosikkiresepti kananmuna-kermaviilikastike, jota on aina valmistettava juhannukseksi.

Mansikat kuuluvat ehdottomasti keskikesän juhlintaan. Mansikka-mozzarellasalaatti ja mansikka-vuohenjuustosalaatti ovat herkullisia salaatteja, jotka sopivat hyvin grilliruoan kanssa tarjottaviksi.

Raikas mansikka-vesimelonislush virkistää ihanasti kuumana kesäpäivänä, kun meille on kerrankin luvassa helteinen juhannus.

Juhannuspöydän kruunaa tietysti kakku. Mansikka-minttujuustokakku, mansikka-raparperibritakakku tai mansikka-raparperi banoffee ovat kaikki herkullisia vaihtoehtoja juhannuspöydän kruunuiksi.

Toivottavasti reseptivinkeistä on apua ja ihanaa Juhannusta!

ruoka salaatit lisukkeet kakut
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *