Mansikka-vesimelonislush

Lapset kinuavat miltei aina shlushia, jos niitä koneita sattuu tulemaan jossain vastaan. Hirvittää ajatella paljonko sokeria niissä mahtaa olla. Täytyy tunnustaa, että olen kuitenkin kerran heltynyt ja ostanut slushia. Viimeksi lasten kinutessa slushia ehdotin, että tehdään sitä itse. Ei ollut kyllä siinä vaiheessa hajuakaan onnistuuko, mutta ajattelin ettei jääsohjon valmistus voi kovin monimutkaista olla.

Lapset innostuivat ajatuksesta ja päädyimme valitsemaan kesähelteiden suosikki ainekset slushiin eli mansikan ja vesimelonin. Tänä kesänä yrttimaan on vallannut erilaiset mintut, joten slush oli ihan pakko maustaa (omena)mintulla. Kesäloman alkamisen kunniaksi lämpömittari on tänään kivunnut 28 asteeseen. Päätin, että kesäloman kunniaksi lunastan lupaukseni ja valmistan slushia.

Slushin valmistuksessa ei kauaa mene. Kaikki ainekset vain blenderiin ja kone käyntiin. Mansikka-vesimelonislush oli ihanan kylmää ja virkistävää helteisenä päivänä. Halutessasi voit lisätä sokeria, jos haluat slushista makeampaa. Huomista varten on jo uudet slush ainekset valmiina, tästä tuli tämän hellekesän hittiresepti meidän perheessä!

Mansikka-vesimelonislush

Ainekset (6 annosta)

15 kpl
isoa jääkuutiota
400 g
vesimelonia
200 g
tuoreita mansikoita
½ dl
tuoretta minttua
15 min
{
AKTIIVINEN 15 min
PASSIIVINEN 0 min

Tee näin:

Poista vesimelonista kuori ja kuutioi vesimeloni. Poista manskoista kannat.

Laita blenderiin jäät, vesimeloni, mansikat ja minttu.

Soseuta tasaisaiseksi slushiksi. Lisää halutessasi sokeria oman maun mukaan.

Tarjoile heti.

ruoka juomat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *