Itsenäisyyspäivän illallisen pääruoat

Itsenäisyyspäivä on jo ihan nurkan takana. Edelliseen postaukseen kokosin ideoita itsenäisyyspäivän illallisen alkuruokiin, joten nyt on tietysti pääruokaideoiden vuoro. Päätin koota tähän postaukseen kolme suosikki hirvi-, nauta ja possupääruokareseptiä, jotka sopivat erinomaisesti itsenäisyyspäivän juhlintaan.

Aloitetaan kolmesta suosikki hirvireseptistä. Itsenäisyyspäivän illallisen pääruoksi suosittelen Hirvitournedosta tarjottuna palsternakkapyreella ja punaviinikastikkeellaWallenbergin pihvit hirvenjauhelihasta ovat myös taivaallisia ja hurmaavat vieraat. Pitkään haudutettava Burgundinpata Hirvestä kruunaa taatusti itsenäisyyspäivän illallispöydän.

Listataan seuraavaksi kolme suosikkireseptiä itsenäisyyspäivän illallisen pääruokasi naudasta. Rakastan ohueksi leikattua paahtopaistia, joten luvassa paahtopaistireseptejä kaksin kappalein. Jälkimarinoitu paahtopaisti sopii juhlaan kuin juhlaan. Täydellisesti paistettu paahtopaisti maistuu taivaalliselta kaprismajoneesin kera tarjottuna. Kokonaisen paistettu Entrecote kannattaa tarjoilla taivaallisen Mustapippuri-Hollandaisekastikeen kera.

Viimeisimpänä, muttei vähäisempänä luvassa suosikki possureseptit itsenäisyyspäivän illalliselle. Porsaan sisäfilee rakuuna-sinappikastikkeessa on taivallista ja reseptiä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Aprikooseilla ja pistaaseilla täytetty porsaan ulkofilee on herkullista ja maistuu taatusti koko perhelleSinappinen porsaan ulkofilee ja paahdetut rosollijuurekset sopivat hyvin joulupöytään ja myös itsenäisyyspäivänä tarjottavaksi.

Seuraavaksi luvassa tietysti ideoita itsenäisyyspäivän illallisen jälkiruoaksi.

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *