Blogit
Kasvihormoni

Viimeisenä värinä vaniljaa

Tämän hetken suosikkivärini on kellertävänsävyinen valkoinen sekä aivan hento keltainen. Huomaan kerääväni niitä yhä enemmän ja enemmän ihailulistalleni – ja puikkelehtiipa niitä siitä pihankin puolelle sinne ja tänne. Mutta miksipä ei, antaa kevään ja kerman saapua!

Mielikuvani samettiruususta muuttui, kun löysin tämän ihanan kerman sävyisen pallopään. Näitä 'Vanilla'-samettiruusuja ei yksinkertaisesti voi kasvaa tarpeeksi!
Mielikuvani samettiruususta muuttui, kun löysin tämän ihanan kerman sävyisen pallopään. Näitä ’Vanilla’-samettiruusuja ei yksinkertaisesti voi kasvaa tarpeeksi!
Vasemman laidan esikon esiinnousua odotan kuin kevään ensimmäisiä helteitä. Se on niin i-ha-na! Toivottavasti se on kasvanut ja vahvistunut pihassa! Keskellä olevasta lumipalloheidestä on ollut kuvia jo aiemmin - oikeasti se on puhtaanvalkoinen, mutta tässä kuvassa sen väri sattuu taittumaan keltaiseen päin. Oikeassa laidassa on kavalkadi tulppaaneita, joissa oleva sävypaljous tekee niistä mieelstäni erityisen ihailtavia.
Vasemman laidan esikon esiinnousua odotan kuin kevään ensimmäisiä helteitä. Se on niin i-ha-na! Onneksi se on kasvanut ja vahvistunut pihassa! Keskellä olevasta lumipalloheidestä on ollut kuvia jo aiemmin – oikeasti se on puhtaanvalkoinen, mutta tässä kuvassa sen väri sattuu taittumaan keltaiseen päin. Oikeassa laidassa on kavalkadi tulppaaneita, joissa oleva sävypaljous tekee niistä mieelstäni erityisen ihailtavia.

Näiden kuvien myötä on talven muistelut tehty ja nyt – toivottavasti – päästään nauttimaan tämän kasvukauden ihmeistä. Ainakin vaikuttaa siltä, että piha kuhisee kasvua, joten uusia kuvia päin!

Olen julkaissut pitkin tämän vuoden alkua kollaaseja pihamme väreistä vanhan blogin puolella. Tämä on julkaisusarjan 14. osa, jossa on mukana osa jo aiemmin julkaisemiani kuvia. Näin kerään kaikki kuvasarjani tänne uuden blogin puolelle.

Tummia sävyjä esittelevä viimeviikon postaus on tämän linkin takana.

Viettelevään punapostaukseen pääset tästä.

Viilentävä puhtaanvalkoinen postaus löytyy täältä.

Ensimmäinen värikäs puna-sini-vihreä postaus löytyy täältä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *