Blogit
Kasvihormoni

Viherkasveja viimeisen päälle

Viherkasvit_kasvihormoni.fi-3

Meidän terassi tulee saamaan niin kivoja kesäkasveja, että olen ihan täpinöissäni. Tässä on niiden emoista suurin osa: nämä kun tästä kasvavat, niin saan yhden isohkon astian täyteen ja pääsen paukuttelemaan henkseleitäni onnessani. Ostin kasvit viikko sitten ja nyt olen leperrellyt niille kasvuvauhtia. Juoru on jo saanut luovuttaa muutaman oksan pistokkaiksi ja lankaköynnös on tuuhentunut mukavasti.

Kesäterassi, täältä tullaan!

Viherkasvit_kasvihormoni.fi-5
Alocasia ’Polly’, juurakkovehka. Googlauksen perusteella tropiikin kasvi, joka kaipaa kuumuutta, varjoa ja kosteutta. Näistä toivottavasti tarjolla on ainakin kuumuutta ja varjoa, kosteutta siinä tapauksessa, että joku muistaa suihkutella lehtiä.
Viherkasvit_kasvihormoni.fi-7
Lankaköynnös (Muehlenbeckia complexa) on tarkoitus runsauttaa viehkeäksi pöyhöksi pistokkaista. Juurtuu kuulemma helposti, saa nähdä, päteekö toteamus myös meidän taloudessa. Tarvitsee tasaista kosteutta läpi vuoden.
Viherkasvit_kasvihormoni.fi-14
Kirjojuoru (Tradescantia zebrina) on jo päässyt lisääntymisen alkuun luovuttamalla varsiaan pistokkaiksi. Tästä tulee niin kiva fiilis – ja yhteisen istutusastian lisäksi juoru pääsee varmasti myös amppeliin tai pariin.

Edellisessä postauksessa mainostinkin jo viime kesältä kotoisin olevan kirjojuorun lisäämistapaa ja jos kiinnostuit siitä, niin ei muuta kuin tästä kurkkaamaan.

Näistä kullannupuista tulee toivottavasti niin hyvä terassin vihreytys! (Sisustuspuuhiin minulla ei sitten olekaan asiaa.)Viherkasvit_kasvihormoni.fi-4

I’m planning on making these babies the highlight of our terrace. They need to multiply a ton because the space is (uhum) quite much larger than that table. There is about two months of time before the plants can permanently move outside so there is still time to do the acracadabra trick.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (1)

  1. Kaksitoista kuvaa menneestä vuodesta – Kasvihormoni

    […] ottaminen talvetetuista tai varta vasten hankituista kasveista: minä ostin kuluneena vuonna viherkasveja ja lumihiutaleita, joita kasvatin […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *