Blogit
Kasvihormoni

Vielä kerran Lontoo

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-1Palaan vielä yhden postauksen verran Lontoon ihanaan kevääseen ja kaupungin vilinään. Lontoo on nimittäin valtavan vihreä kaupunki, jonka puistot ja katukasvit tuovat turistille(kin) valtavasti iloa kesken kaupunkipäivän.

Yksi piristävimmistä ilonaiheista on keskellä Covent Gardenin aluetta oleva The Covent Garden Academy of Flowers, joka loistaa ohikulkijalle kuin pussillinen karkkia keskellä kivinäkymää.

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-5Tämä paikka on paitsi kukkiensitomiskoulu, myös kauppa. Ja joka kerta, kun olen kulkenut paikan ohi (mikä lienee aktiivisesti toteutettuna kolmesti), siellä on ollut touhu meneillään. Nyt reissulla ovesta suhahti kolme touhukasta kukkakimpun kuvaajaa, jotka veivät sitomiaan kimppuja ja asetelmia eteenpäin ja ottivat niistä sosiaalisen median vaatiman ikuistuksen.

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-3Me sen sijaan asetuttiin kahvilaan (!) Flower Academyä vastapäätä ja paitsi ladattiin kännykköihin virtaa ja juotiin lähtökahvit nauttien mahtavasta näkymästä.

Eikä oltu ainoita.

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-11

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-2academyofflowers_Kasvihormoni.fi-6academyofflowers_Kasvihormoni.fi-4Jos haluat poiketa kaupunkilomallasi ihastelemaan tämän kaupan edustaa, se löytyy Covent Gardenista, pari korttelia metroasemalta teattereita kohti, St Martin’s Courtyardilta. Vieressä sijaitsee Jamie’s Italian Covent Garden, missä sielläkin oli sisällä kova kuhina, me tosin emme käyneet syömässä Oliverin herkkuja.

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-9Seuraavissa postauksissa palataan takaisin Suomeen, nyt on Lontoon aiheet (ainakin tällä erää) käyty läpi!

academyofflowers_Kasvihormoni.fi-7

One last beautiful flower shop/academy from London, next post will be of our home. That’s a promise.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com
Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *