Blogit
Kasvihormoni

Syyskukkia sisällä

asetelma_ruska_kasvihormoni-fi-5Kun seinien maalaus lämpimällä sävyllä on liian isolta tuntuva urakka eikä sisustuskauppaankaan ehdi ostamaan uudenvärisiä tyynynpäällisiä, nopein syksyinen sisustus syntyy nappaamalla pihalta syksyn värisiä kasveja sisälle.

asetelma_ruska_kasvihormoni-fi-3Kiskaisin kukkasipuleita istuttaessa sitruunankeltaisten daalioiden juurakot ylös ja kukat matkasivat maljaan. Ajoitus oli sopiva: viime yön pakkanen olisi tehnyt niiden kasvusta lopun muutoinkin. Kaveriksi nappasin pari punertunutta maksaruohon kukintoa ja tuulen tuhoamasta krysanteemista katkenneita oksia. Juuri muuta ei sitten tarvitakaan, ehkä vähän ruskan säväyttämiä oksia ja syksy saapui sisälle.

Meillä tosin viime joulukin näytti kumman paljon saman sävyiseltä, mutta koska nämä ovat ehdottomasti kauden kasveja, tämä on sataprosenttisesti syksyä. asetelma_ruska_kasvihormoni-fi-8  asetelma_ruska_kasvihormoni-fi-2   asetelma_ruska_kasvihormoni-fi-1

About the last ones of my own grown flowers inside.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. Pauliina

    Sinäpä sen sanoit: syksynhän voi tuoda sisällekin 🙂 Meillä on ainakin gladioluksia, maksaruohoja ja murattia… varmaan muutakin löytyy 🙂

    • Sini K.

      Syksyllä viimeisten kesäkukkien sisääntuonti on mahtavaa, niitä kun tulee kerralla koko kodin täydeltä. Pauliina sun syyskasvisi kuulostavat hyvältä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *