Blogit
Kasvihormoni

Päiväni prinsessana

Hupsankeikka_kasvihormoni.fi-1

Elämä kolmen miehen kanssa voi olla välillä ruusuilla tanssimista, varsinkin jos on äitienpäivä (eikä katso päivän päätteeksi keittiöön).

Mieskatraani antoi minulle äitienpäivälahjaksi avaimet prinsessana vaeltamiseen ja mikä minä olisin kieltämään kuninkaallisuuttani heiltä. Niinpä liihotin uusissa koruissani paitsi kaupungilla, myös pihassa. Eniten sain ihailuita pieniltä miehiltä, sellaisilta suomalaisilta tulevaisuudenlupauksilta. Pitkiä arvioivia katseita korviksiini, pieni hipaisu kaulakoruni timangeihin, ihailua tiarani kimalluksesta.

Mikä mahtavampaa, pääsin myös testaamaan, millaista on toimia hortonomi Hepsankeikkana. Jos sallitte, pieni iloittelu äitienpäiväsunnuntain auringon alla:

Hepsankeikka_Kasvihormoni.fi
Hepsankeikka on varustautunut päivän pihakierrokselle siemenpankki muassaan. Ensin hän kuitenkin kumartuu ihailemaan niin ruukkuistutuksia kuin kukkapenkkejä. ”Uusia nuppuja”, huudahtaa Hepsankeikka iloissaan mutta huomaa kauhukseen kasvun sekaan luikertaneen juolavehnän. Suit sait sukkelaan se on nyppäisty pois ja aurinkoinen pihakierros pääsee jatkumaan. Hepsankeikka huomaa maassa talven aikana syntyneet nurmipälvet ja heittelee niihin jo tottuneesti siemeniä. ”Kasvakaa sutjakasti” on toivotus, joka siivittää luontoa viheriöimään. Ja kuinka ollakaan, kasvihuoneessa totta totisesti jo vihertää, onpa kasvatusruukuissa jo nuppujakin, ja parissa nopeimmassa malvassa on aito kukkakin auki! Viimeisenä Hepsankeikka suuntaa kasvimaalle, jossa valmiit vaot odottavat kevätkylvöjä. Hepsankeikka kostuttaa kylvömullan kastelukannun vedellä, jotta porkkanoiden on hyvä lähteä kasvamaan muhevassa ja rehevässä mullassa. Sinne sujahtavat siemenet auringon lämmittämään kasvimaahan ja Hepsankeikka taputtelee siemennetyt vaot umpeen. Hortonomi on jo valmis pienelle päivälevolle, sillä pihatyöt alkavat niin pian vaivaamaan vielä talviterässä olevaa kehoa. Kiitos kaikesta, kevät, Hepsankeikka huikkaa vielä ennen kauneusuniensa alkua.

Mikä sitten oli hortonomin päivän paras juttu? Ehdottomasti kasvihuonevierailu, jossa näkyi runsaasti nupullaan olevia daalioita. Niitä odotellessa!

Hupsankeikka_kasvihormoni.fi-11

Mother’s Day is a special day for me since I am the only Princess in our family. This year, my dear men gave me this fabulous jewelry which I proudly wore the whole day. I hope you had a nice week-end, too!

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (4)

 1. anunpuutarha

  Hih, oikein on sopivat puutarha-asusteet;)
  Jokainenhan on oman puutarhansa prinsessa!

  • Sini K.

   Mitäs me kuninkaalliset 😉

 2. Lotta

  Kaunis varustus! Täytyypä pyytää itselleni tuollaiset! Olisipa hiukan naisellisempi olo kuin saviset saappaat ja multanaama! 🙂

  • Sini K.

   Naisellinen olo on sisäinen mielentila 🙂 Mutta ulkoisestikin on välillä hyvä näyttää siltä, mitä sisällä kukoistaa.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *