Blogit
Kasvihormoni

Miten seuraat blogiani? Ja pari muuta asiaa

Käytsä täällä usein? Mä käyn, ja olisi kiva kuulla kävijöistä enemmän!Näyttökuva 2015-04-10 kello 19.08.17

Jos käyt Facebookissa usein, siellä voit klikata itsesi blogini faniksi. Sinulle helpoin tapa löytää sivulle on tuosta oikean laidan Facebook-kuvasta tai seuraavasta linkistä, kliks vaan sinne! Linkkailen Facebookiin aika usein netissä vastaan tulleita mielenkiintoisia puutarhailmiöitä sekä jonkin verran kännykkäkuviani, joten sieltä näkee paljon muutakin kuin vain blogiin päätyvät postaukset. Suosittelen!

Näyttökuva 2015-04-10 kello 19.00.25

Instagramin @kasvihormoni on puolestaan ahkerasti kännykän kautta päivittyvä mielenmaisemani. Kuvavirrasta näkyy paljon päivän puuhia, erityisesti sellaisia, jotka eivät päädy missään vaiheessa tänne blogiin varsinaisiksi postauksiksi. Pieniä välähdyksiä ja ilonaiheita arjesta!

Koska tähän Viherpihan blogisivustoon ei voi liittyä lukijaksi, suosittelen Facebookin seurantamahdillisuuden lisäksi vaikkapa Bloglovinia, jota itse käytän blogimaailmani hallintaväylänä.

Huomasin Bloglovinia katsellessani, että sieltä löytyy useampi vaihtoehto Kasvihormonia etsiessä. Auttaisikohan käyttäjiä siellä, jos tekisin nykyisestä blogistani virallisesti omani? Alla oleva koodinpätkä tekee sen, joten katsotaan, helpottuuko blogin löytäminen sitä kautta 🙂

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/13811971/?claim=46qf6zzwxnn”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Kerrohan, jos seuraat (tai haluaisit seurata) blogiani jotain muuta kautta, niin katsotaan, josko lisäisin (tai osaisin lisätä) blogini myös niihin välineisiin. Ja jos joku lukija osaa kertoa, kuinka voin lisätä Bloggerin profiiliini tiedon siitä, että minulla on blogi tässä osoitteessa, olisi kovin kiitollinen!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *