Blogit
Kasvihormoni

Kakkuja ja puutarhatunnelmaa

Kahvila_kakku_kasvihormoni.fi-12

Meinasi jäädä tämä postaus tekemättä. Ei sen vuoksi, ettei ravintolapäivän kahvila olisi ollut onnistunut, vaan sen vuoksi, että puupäätarhuri (tällä kertaa puupäämedia-assistentti) pyysi Teknistä tukea resetoimaan kameran muistikortin. Siis sen saman, jolla olivat kahvilapäivän kuvat. Siis ne, joita ei oltu vielä ladattu koneelle.

Oho.

Kahvila_kakku_kasvihormoni.fi-6

Onneksi Tekninen tuki on aito tekninen tuki, joten kuvat löytyivät kortilta resetoinnista huolimatta. 

Huh.

Jos ei oteta huomioon pientä sivujuonta ihanan päivän illassa, täytyy antaa koko ravintolapäivän Kahvila Kakulle teinien tavoin arvosanaksi 5/5. Mahtava tapahtuma!

Kahvila_Kasvihormoni.fi

Mikä oli parasta?

Jos asiakkailta kysytään, tasaisesti jokaisen oman maun mukaan kaikki tarjottava. Kerran on jo ovikello soinut ja toisen kerran puhelin, ja vieraat ovat tulleet ostamaan maistamiaan tuotteita lisää. Kyllä, reseptejäkin on tulossa – raparperi-valkosuklaakakku löytyy kaikkein innokkaimmille jo täältä. ”Laitathan ensi vuonna taas kahvilan, sana kyllä kiirii ja näitä tullaan ostamaan kauempaakin,” oli ehkä mieltälämmittävin kommentti tekijälle. Tai kenties mieltä lämmitti eniten kuitenkin se, että meille poikkesi naapurustosta ennalta tuntemattomiakin vieraita. Mahtavaa!

Kahvila_kakku_kasvihormoni.fi-17

Jos meidän junioreilta kysytään, parasta oli touhu ja kassana toimiminen. Ekaluokkalainen oli nopeampi laskukone kuin äidin ruosteessa oleva laskutaito ja ketterät jalat juoksivat astiat tiskin puolelle niin nopeasti, että en ehtinyt edes esittää toivetta asiasta. Tai ehkä sittenkin se paras oli se hetki, kun huomattiin kellon olevan neljä ja jäljellä oli vielä oman väen osuus kakuista (välillä raukat jo pelkäsivät, että myisimme kaiken).

Kahvila_kakku_kasvihormoni.fi-18

Jos minulta kysytään, parasta oli kahvilan pito erinomaisen oman henkilökunnan kanssa. Taidan tietää, mitä teen eläkkeellä, tai ainakin siinä vaiheessa, kun kyllästyn nykyisiin palkkatöihini. Tosin sitä ennen minun pitää vielä ehtiä omaksua kaikki anoppini organisointitaidot, jotta saan homman sujumaan keittiön puolella yhtä nohevasti. Superkiitos ja kukkaset hänelle!

Ja tietysti kiitokset kaikille kävijöille, teitte ravintolapäivästämme upean!

Our cafe day was just perfect! We enjoyed the hassle very much and my best guess is that the guests enjoyed the cakes, too. What comes to leftovers, we’ve had some very smily youngsters visiting us lately. I wonder why…

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (5)

 1. Tiia

  Mahtavan näköisiä kakkuja. Teillä taisi ravintolapäivänä sääkin olla suotuisa. 🙂

  P.S. Täällä olis sulle blogihaaste: http://palavarakkauspikkusydan.blogspot.fi/2015/05/haaste-vastaanotettu.html 🙂

  • Sini K.

   Kiitos kehuista! Keli oli alussa kuin morsian mutta sitten tuuli kääntyi koilliseen ja puhalsi kuin pakkasukko. Eipä tarvinnut viedä noita kakkuja välillä kylmäsäilytykseen sisälle 🙂

 2. Liisa

  Reipasta meininkiä 🙂

  • Sini K.

   Niin olikin! Ensi kerralla teilläkin 😉

 3. Simppelit amerikkalaiset suklaapikkuleivät – Viherpiha-blogit

  […] jakaa tämän ravintolapäivän suklaapikkuisoleipäreseptin, joka nousi yhdeksi kahvilani suosikkituotteista. Reseptistä tulee vajaa parikymmentä jättipikkuleipää tai viitisenkymmentä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *