Blogit
Kasvihormoni

Joulukuisen pakkaspäivän pirteydeksi

terassi_kasvihormoni-fi-1Terassin lasien huurre ja jääkiteet ovat ehkä kauden kaunein koriste. Kauniit lasit kuurankukkineen ovat bonus, jonka terassin lasitus on tuonut mukanaan.

terassi_kasvihormoni-fi-2Laitoin terassille joulupalloja jo pari viikkoa sitten ja päädyin ripustamaan koristeeksi sini- ja valkosävyisiä palloja ihan siitäkin syystä, että ne sointuvat ympäröivään maisemaan niin hyvin. Sitä paitsi joulunpunainen olisi näyttänyt vähän kornilta marraskuun puolella, sen sijaan ensilumi ja nämä siniset paperiaskartelut oikeastaan kuuluvat yhteen.

Bonuksena olen saanut päähäni soimaan Let it go -jääprinsessalaulun aamuin illoin, kun olen avannut ja sulkenut makuuhuoneen verhoja. Totesin onnessani, että se on paljon parempi kuin vaihtoehtoinen Joel Hallikaisen hitti  Kuurankukka, joka sekin livahti tuossa eräänä aamuna korvaani. Hui sentään.

Kiitos muuten kaikille teille, jotka olette tehneet puutarha- ja kukka-aiheisia joulukalentereita ja postauksia blogeihinne, ne siirtävät ihanasti kohti joulun aikaa!

terassi_kasvihormoni-fi-3

Terassin muuta sinistä tunnelmaa löytyy tästä postauksesta.

December, white surroundings and ice blue decorations bring my mind to winter. Three weeks to go and it is Christmas.

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (2)

  1. pioni

    Kaunista, juuri noilla väreillä!

  2. Kaksitoista kuvaa menneestä vuodesta – Kasvihormoni

    […] 4.12. postasin terassilasien kauniista kuurankukista […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *