Blogit
Kasvihormoni

Ei niin iloisia kitkentäylläreitä

Rikkaruohot_peltokorte_Kasvihormoni.fi-1Huh, nyt on kaksipäiväinen kitkentäurakka takana! Loputuloksena on hanan teräväreunaista ja hyvin artikuloitua kukkamaata (sekä muutama keskeneräinen projekti), kun pihasta poistui viitisen kottikärryllistä pääasiassa peltokortetta. Käsittämätön kasvi!

Kuten eilen kerroin, työ on pääasiassa nautittavaa ja työn tulos kannustaa jatkamaan. Muttä yäks! Ihan kaikki vastaan tulevat yllärit eivät ole positiivisia, kuten tämä paritteluun valmistuva liljakukkopariskunta:

Liljakukot_kasvihormoni.fi-1Toisaalta positiivista on se, että nämä uudistulokkaat eivät ehtineet vauva-armeijan luontiin ennen kuolemaansa. Kuten eivät nekään neljä lehtokotiloa, jotka poimin armollisesti etikkapurkkiin.

Merkittäköön aikakirjoihin, että armon vuonna 2016 meidän nurkilla oli paitsi kirvainvaasio, myös Kauheiden Valloittajien ensihyökkäykset.

When weeding, not all things found are pleasant. I hope slugs and bugs I killed were just first and last settlers of it’s kind and the newcomers decide that this is a permanent reservation for my family, no point of coming here. 

Sini K. ♥ kasvihormoni@gmail.com

Kommentit (10)

  1. Tiedossa liljoja – Kasvihormoni

    […] irtomyynnistä parikymmentä liljan sipulia, vaikka edellisissäkin on ollut varjelemista, että liljakukko ei vie […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *