Parhaat joulumakeiset

Joulukuu on pian täällä (ja sehän tarkoittaa myös joulukalenterin ensimmäisen luukun avaamista), eli nyt kehiin parhaat joulumakeiset. Ennen kaikkia uusia herkullisia makeisreseptejä, käännetään hetkeksi katseet kohti valmiiksi blogista löytyviä reseptejä kohti. Alta löydät siis suosikkimme joulun makeislahjoista.

FUDGE – täydellisen suussasulavat, kermaiset fudgekaramellit on yllättävän helppo valmistaa, kun sen kerran oppii. Tarvitset reseptiin digitaalivaa’an sekä lämpömittarin, mutta se on ehdottomasti sen arvoista! Alkuperäinen resepti on lakritsifudgeen, mutta jättämällä lakujauheen pois, on se perinteisen makuista.

mikrotoffeet

MIKROTOFFEET – viime vuoden ehdoton hitti oli nämä herkulliset mikrotoffeet. Toffeet valmistuu helposti ja nopeasti mikrossa, mutta mikron puuttuessa voit valmistaa nämä myös kattilassa.

salmiakkifudge

SALMIAKKIFUDGE – tämä hittifudge jatkaa ehdottomasti kotitekoisten makeisten kärkijoukoissa, sillä kukapa ei turkinpippurista tykkäisi! Salmiakkifudge on helppo valmistaa ja lahjansaaja tykkää taatusti!

vaahtokarkit

HEDELMÄVAAHTIKSET – viime vuonna teimme kirpeitä omenan makuisia vaahtiksia, mutta tällä reseptillä onnistut muistakin hedelmistä ja marjoista (esim.vadelma on tajunnanräjäyttävää!). Kaupan vaahtikset jää näiden jalkoihin ihan 10-0.

MIKROFUDGE – nämäkin valmistuu helposti ja nopeasti mikrossa, ja makuvaihtoehtoja on monia (lisää mukaan mistä tykkäät!). Tuttuun tapaan nämäkin onnistuu liedellä, mikäli mikroa ei löydy.

Jos makeisten valmistus arveluttaa, kokosimme tänne vinkit onnistumiseen. Ja toki, alle voi laittaa kysymyksiä jos niitä herää! Lisää joulutunnelmaa, ja tottakai tulevaa joulukalenteria voit blogin lisäksi seurata instagramissa @drjinna.

ruoka leivonta joulu joululahjaideat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *