Parhaat fudge-reseptit

Parhaat fudge-reseptit jaksaa ihastuttaa vuodesta toiseen ja ajattelimmekin koota meidän parhaimmiston yhden postauksen alle, jotta halukkaat löytävät ne helpoiten ja pääsevät makeistehtailun pariin mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on ikisuosikkeja ja vähän niitä toisten “varjoon” jääneitä, mitkä ansaitsevat kyllä paikkansa parrasvaloissa. Aloitetaan fudge-makeisten listaus viime vuoden suosikeilla:

parhaatfudgereseptit

SUKLAA-KARAMELLIFUDGE – sisältää nimensä mukaisesti toffeekaramellin ja suklaan makuja, sillä onhan fudgemassan joukkoon sulatettu kumpaakin! Fudget ovat ihanan pehmeitä ja saavat pinnalleen vielä vähän sormisuolaa, jolla saadaan veden kielelle herättävä makuyhdistelmä viimeisteltyä.

parhaatfudgereseptit

SALMIAKKIFUDGE – Turkinpippuri-karkeista makunsa saava salmiakkifudge on huumaavan herkullista ja ikisuosikki vuodesta toiseen. Viimeistele fudget sokerirakeilla tai vaikkapa kuivatulla vadelmalla ja makunautinto on taattu!

biscofffudge

BISCOFF-FUDGE– Kanelikeksin makuinen biscoff-levite on oiva apu fudgen valmistamiseen. Ohje on helppo, ja Biscoff fudge valmistuu näppärästi ja ilman lämpömittaria, yhdessä kattilassa. Voit viimeistellä fudget piparimurulla.

fazerina-fudge

FAZERINA-FUDGE – Nämä maistuu juuri siltä miltä sen kuuluukin – fazerinalta. Koostumus on ihanan silkkisen pehmeä ja maku appelsiinin ja tryffelin huumaa. Nämä valmistuu ns. ”helpolla” fudgetyylillä, eli kondensoitua maitoa apuna käyttäen.

VAAHTERASIIRAPPI FUDGE – Vaahterasiirappi todellakin maistuu näistä, ja tuo ihanaa karamellisen paahteista, vähän jopa vaniljaista makua. Koostumus on fudgelle ominainen, eli ihanan pehmeän suussasulava.

parhaat fudge-reseptit

LAKUFUDGE – Fudge saa makunsa muscovadosokerista sekä mausteisesta lakujauheesta. Nämä on muuten aika herkullisia ihan ilman lakujauhettakin, mutta lakujauhe kyllä tuo hyvin esiin fudgen paahteista makua!

parhaat fudge-reseptit

MIKROFUDGE– Helppo, nopea ja herkullinen mikrofudge valmistuu… arvasit oikein, mikrossa! Tämä maukas pikkuherkku soveltuu lahjaksi sekä joulupöytään! Ja mikä parasta; se on täysin muunneltavissa omaan makuusi sopivaksi.

Siinä oli meidän blogimme parhaat fudge-reseptit. Herkut jotka pysyy meidän omina suosikkeina vuodesta toiseen! Erityismaininnat on annettava salmiakki-ja suklaa-karamellifudgeille, sillä ne ovat meidän omia suosikkejamme. Varsinkin salmiakkifudgea saamme tehdä joka vuosi, sillä niitä toivotaan ystävien ja läheisten toimesta joka joulu!

Seuraa meitä myös instagramin puolella @drjinna

ruoka leivonta makeiset joulu
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *