Herkkuja uudeksi vuodeksi 2022!

Vuosi 2022 kolkuttelee jo ovella, vaikka itsestä tuntuu että on elänyt aikaloopilla viimeistä kahta vuotta uudelleen ja uudelleen. Jos kuitenkin haluatte juhlia uuden vuoden tuloa, tässä teille ihania herkkuja juhlapöydän antimiksi! Ja vaikka ette juhlisikaan… aina on hyvä syy kakulle ja muille herkuille!

sitruunajuustokakku

HELPPO SITRUUNAJUUSTOKAKKU – Raikas ja helppo juustokakku valmistuu kädenkäänteessä ja sitten vain massa muutamaksi tunniksi jääkaappiin tai pakkaseen ja kakku on koristelua vaille valmis.

CRULLERIT– Crullerit on churrojen ranskalaisia serkkuja, eli choux taikinasta yleensä ympyräksi pursotettuja uppopaistettavia herkkuja. Kokeilimme kahdella kuorrutteella, klassisella glaze-kuorrutteella sekä mausteisella kaneli-sokerilla.

lemoncurdjuustokakku

LEMON CURD JUUSTOKAKKU – Tämä lempeän sitruunainen juustokakku on uunissa paistettava, herkullinen ja yllättävän helppo toteuttaa. Valmis lemon curd sopii ihanasti paistettuun juustokakkuun, ja voit kokeilla muillakin curd mauilla.

FAZERINAKAKKU – Sulatimme fazeriinat moussekakun joukkoon ja nam! Syntyi fazerinakakku, täydellinen yhdistelmä appelsiinia ja suklaata! Jos sinulla ei satu olemaan fazerinaa kaapissa, tämä resepti onnistuu tavallisesta maitosuklaasta ja appelsiininkuorestakin.

birthdaycakekuppikakut

JUHLAKUPPIKAKUT – Birthday cake on jenkeissä maku kakuille ja kuppikakuille. Birthday cake on yleensä värikäs, ja saa lähes poikkeuksetta värinsä ja makunsa strösseleistä taikinan seassa.

Siinä muutama aivan ihana resepti. Ja jos nämä ei sovi sinun uuden vuoden viettoon, kokeile herkullista red velvet kakkua tai ihanan paahteisen suklaista guinneskakkua. Tai jos kaipaat suolaista, kokeile ihanan mausteisia sriracha poppareita.

Seuraa meitä instagramissa @drjinna

ruoka leivonta kakut juhlat
Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *