Blogit
Coffee Table Diary

Ihana keveys | Uusi vuosi 2017

Coffee Table Diary blogi

Hyvää uutta vuotta 2017!

Niin se vuosi vaihtui ihan kotosallakin. Yleensä olemme olleet isolla ystäväporukalla juhlistamassa, mutta päätimme tällä kertaa jäädä kotiin oman perheen kesken. Parasta seuraa, mekot päällä, lempiruokaa ja lasissa hiukan viiniä, sekä ilotulituksien katsomista ikkunasta. Mukavan rauhallinen ja rento uusi vuosi.

Alkanutta uutta vuotta kuvastaa mielessäni ihana keveys. Yksi vuosi on siististi paketissa ja uusi ihan alussa. Tuntuu siltä, kuin edessäni olisi iso valkoinen paperi. Kaikki on mahdollista, pää täynnä ajatuksia ja vatsanpohjassa mukava kutkuttava tunne tulevasta.

Coffee Table Diary blogi

Toivoisin vuodelle 2017 aika perustavanlaatuisia asioita, niitä huomaan iän myötä arvostavani aina vaan enemmän. Itsestäänselvyyksiä ne eivät ole, kun maailman menoa ajattelee. Terveyttä sekä hyvinvointia itselle ja läheisilleni. Tasapainoa eri elämänaluiden välillä. Heittäytymistä ja ’go with the flow’ -asennetta. Muistaen silti pitää pitkän tähtäimen tavoitteet mielessä ja sen, että elämä on ennemmin maratoni kuin sprintti. Toivoisin ikimuistoisia matkoja, mukavia yllätyksiä, aikaa läheisten kanssa ja hyviä keskusteluja. Inspiroivia töitä, uusia taitoja ja tärkeitä oivalluksia. (Mielen)rauhaa, ystävyyttä, ja rohkeutta. Ja rakkautta!

Valehtelisin jos väittäisin, ettei minulla ole yhtään materialistisia haaveita, mutta uskon niiden toteutuvan, kun nuo aiemmin luetellut asiat ovat kohdillaan. Sisustushaaveista ja suunnitelmista tulette varmasti kuulemaan vielä.

Oli ihanaa herätä virkeänä omasta sängystä uuteen vuoteen. Jokseenkin täydellinen lopetus lomalle, joka tuntui viikkojen pituiselta. On ollut aikaa syödä pitkiä aamiaisia ja haahuilla aamusta iltaan pyjamassa, ihan pitkästymiseen asti.

Coffee Table Diary blogi

Olin jo pitkään etsinyt mieluisaa pyjamaa, jota oli yllättävän vaikea löytää. Lopulta löysin sopivan, puuvillapopliinisen harmahtavan vaaleanpunaisen hennoilla raidoilla varustetun. Se löytyi lomalla tehdyltä Tukholman minimatkalta Cosilta. Merkille tuttuun tapaan yksilö on niin tyylikäs, että trendikkäämpi voisi astua se päällään kotiovesta ulos. Nostan hattua itseäni rohkeammille, sillä oma pokka ei taitaisi riittää moiseen, enkä varmaan edes tuntisi oloani kodikkaaksi.

Rimpsureunainen tulppaani Svenskt Tennin (tammenterhon idättämiseen tarkoitetussa) pienessä maljakossa on kuin liian aikaisin annettu lupaus tulevasta keväästä. Jotain ihanan optimistista, raikasta ja itsevarmaa siinä on. Viimeisetkin joulunrippeet on nyt karisteltu pois ja kodin pelkistetympi ilme ihastuttaa. On aika kääriä hihat, ja alkaa toteuttamaan uuden vuoden suunnitelmia askel kerrallaan.

Coffee Table Diary blogi

Lopuksi haluan toivottaa teille kaikkea hyvää ja iloista mieltä alkavaan vuoteenne. Olkoon uusi vuosi 2017 armollinen ja onnellinen. Lämmin kiitos kun olette pysyneet blogin matkassa mukana ja kaikista kommenteistanne vuoden aikana! Tervetuloa myös uusille lukijoille, ihanaa kun olette löytäneet tänne, ja toivottavasti viihdytte. Coffee Table Diary -blogin kaksivuotissynttärit menivät joulukiireessä ohi, mutta ajattelin kirjoittaa lähiaikoina ajatuksia bloggaamisesta, joita on näiden parin vuoden aikana herännyt. Ehkä joku teistä lukijoista miettii oman blogin aloittamista ja olisi kiinnostunut kuulemaan aiheesta?

Coffee Table Diary blogi

Suuri kiitos kuluneesta vuodesta myös blogini yhteistyökumppaneilleni sekä tietysti A-lehdille blogini kodista täällä Meillä Kotona -sivustolla, jonne viime vuoden alussa muutin. Mennyt vuosi oli antoisa ja hyvällä fiiliksellä jatkan eteenpäin. Jokaisen yhteistyön valitsen huolella ja teen vain niiden yritysten kanssa töitä, joiden tuotteita ja palveluita voin vilpittömästi suositella. On ollut suuri ilo sekä kunnia tehdä töitä juuri teidän kanssanne.

Tästä on hyvä jatkaa!

The beginning of year 2017 is full of optimism and incredible lightness. I spent the new year’s eve at home, and today in my new pajamas found from Cos. The first tulip of the season is like a promise of the spring given little too early, yet filled with freshness and self confidence. I wish you a very happy and good year 2017, hopefully it will treat you well!

Kommentit (8)

 1. Riikka

  Hyvää uutta vuotta!

  • coffeetablediary

   Kiitos samoin Riikka! 🙂

 2. Anni /Mäntyrinne

  Kiitos ihanasta blogista. Mie nautin hurjasti siun aurinkoisesta tavasta kirjoittaa, unohtamatta ihastuttavia kuvia! Hyvää Uutta Vuotta!

  • coffeetablediary

   Heippa Anni! Voi kiitos! Tietäisitpä millaisen aurinkoisen hymyn kommenttisi sai aikaiseksi täällä päässä, niin ilahduttava palaute. Oikein onnellista ja hyvää vuotta 2017 sinullekin!

 3. Liisa

  Kiitos ihastuttavasta ja inspiroivasta blogista ja Onnea
  vuodelle 2017!

  • coffeetablediary

   Lämmmin kiitos Liisa! <3 Oikein ihanaa ja onnellista vuotta 2017 sinullekin!

 4. EmmaK

  Mukavaa uuta vuotta sinulle! Blogiasi on ilo lukea Paljon on tullut ideoita ja harmoniaa omaan tyyliin kotisi tyylin pohjalta, toki omalla twistillä. Malttamattomana odottelen kuvia ja kuulumisia tyttösi huoneen sisustuksesta/muutoksesta.

  • coffeetablediary

   Hei Emma! Ihana lukea kommenttisi, tuli hyvä mieli ja lisäinspistä jatkaa blogin kanssa eteenpäin vuoteen 2017. <3 Täytyy vielä pikkuisen tytön huonetta vielä laittaa, kunnes se on esittelykelpoinen, mutta tulossa on. 🙂 Kiitos paljon & Oikein onnellista uutta vuotta sinullekin!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *