Blogit
Coffee Table Diary

Senato Hotel Milano

Hotel Senato Milano Coffee Table Diary

Ammennan usein inspiraatiota sisustukseen persoonallisista hotelleista, eikä Milano pettänyt tässäkään asiassa. Siispä vielä Milanosta juttua ja tällä kertaa vuorossa kurkistus todella tyylikkääseen boutique hotel Senatoon. Hotellin lobby on taidokkaasti sisustettu, kuten kaikki hotellin tilat ja sisustusintoilijalle riittää silmänruokaa. Loungen lattia on vaikuttava, leveää raitakuosia kahdella eri värisellä marmorilaatalla ladottuina ja vehreyttä on tuotu sisälle suurin viherkasvein, jotka ovat näyttävissä ruukuissa. Huomoita herättävät messinkituolit sopivat kokonaisuuteen kuin nakutettu.

Hotel Senato Milano Coffee Table Diary

Hotel Senato Milano Coffee Table Diary

Hotel Senato Milano Coffee Table Diary

Hotel Senato Milano Coffee Table Diary

Baarin yhteydessä olevassa aamiaishuoneessa on upea valaisin ja messinkitaso, jota koristi viherkasvit aamiaistarjoilun jälkeen. Tilasta on käynti pieneen puutarhaan, jossa on hulppea kultainen ovi vaaleaa sinistä seinää vasten. Kiehtovan sokkelomainen hotelli kätkee sisäänsä erilaisia viihtyisiä tiloja, joissa kaikissa jokin mielenkiintoinen juju sisustuksessa. Vai mitä sanotte tuosta sinisestä lattiasta tai seinälle nousevasta sohvasta? Suosittelen pitämään mielessä tämän hotellin, mikäli Milanon matka on suunnitelmissa ja tämän tapainen sisustus kiinnostaa.

Senato Hotel, Via Senato 22 Milano

Senato Hotel in the pictures is a very chic boutique hotel in Milan that I visited during my trip to Milan earlier this spring. I find the interior design super inspirational with interesting details everywhere. Also the marble floor in the lobby and brass console in the breakfast room are very stylish. 

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *