Blogit
Coffee Table Diary

Samuji + Havi

Olin tosi tunnelmallisessa uuden tuotemalliston juhlistustilaisuudessa pari viikkoa sitten. Juhlat pidettiin Samujin ja Havin yhteistyössä valmistettujen lautasliinojen lanseerauksen tiimoilta Samujin viehättävälla showroomilla Korkeavuorenkadulla. Koska Havi oli toinen osapuolista, kynttilät olivat tärkeässä osassa tunnelmaa luomassa ja toivottivat vieraat tervetulleiksi porttikongista rappukäytävän läpi itse juhlatilaan.

Yhdistetty työtila ja showroom on mielettömän viehättävä ja ihan Samujin näköinen. Tila on ollut aikoinaan kylpytila ja pinnoissa onkin vielä vanhoja laattoja, kuten nykyisinkin trendikäs lattian puna-valkoruutulaatoitus sekä seinällä hana muistuttamassa menneestä. Pinnat ovat elegantilla tavalla kuluneet toimien upeana taustana Samujin tuotteille. Tilaisuus oli super tunnelmallinen ja taustalla soi visuaaliseen maailmaan sopiva pianomusiikki, ihan kuin Nowness In Residence -videoon olisi astellut sisälle. Tiedättekö tilanteita, joissa kuvien räpsiminen ei vaan tunnu sopivalta? Tämä oli yksi sellaisista. Niinpä kuvasaldo jäi laihaksi tällä kertaa keskittyessäni vaan fiilistelemään, seurustelemaan ja imemään inspiraatiota mukaani.

Samuji Koti -malliston suunnittelijat Erja Hirvi ja Pasi Kärkkäinen kertoivat lautasliinojen kuosien synnyistä, Samujin taiteellinen johtaja Samu-Jussi Koski Samuji Koti sarjasta ja Havin markkinointipäällikkö lautasliina-yhteistyöstä. Malliston lautasliinat ovat Samujin henkeä ja parasta niissä on se, että ne ovat saatavilla läpi maan ruokakauppojen valikoimista lähtien. Havin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa, kuten myös lähes kaikki Samuji Koti -malliston tuotteet, mikä on tänä päivänä erityisen hieno ja maininnan arvoinen asia.

Malliston lautasliinat tuovat erityistä tunnelmaa arkiseenkin kattaukseen, pomppaamatta liikaa silmille. Kuoseissa suomalaisuus ja kansainvälisyys kohtaavat tyylillä Samujin siulukkaan estetiikan mukaisesti. Lautasliinoja on suunniteltu tummemmissa sävyissä syksyyn ja talveen sekä heleämpiä kevääksi ja kesäksi. Kuten useimmiten kohdallani, syksyn ja talven sävyt kolahtivat näissäkin eniten. Lempikuosini lienee syksyn sävyinen malli Kanerva, kuvassa oikealla ylhäällä.

Joko olette päässeet tutustumaan Samujin ja Havin yhteismalliston tuotteisiin, ja mitä tykkäätte?

I was lucky to get invited to celebrate the cooperation between Samuji Koti and Havi a few weeks ago. The showroom of Samuji is perhaps the most beautiful I have seen. The atmosphere was so cozy and intimate that I focused on getting inspired by everything beautiful around rather than taking photos. The napkins created as part of cooperation are really nice too!

Follow! Seuraathan blogia! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentit (3)

 1. Anonymous

  Kauniita kuvia ja tunnelmia! Samujin estetiikka toimii mulle tosi hyvin.
  Olen jo ostanutkin Havin ja Samujin yhteistyömalliston servettejä. Ostin juhliini Ofelia -kuosillisia servettejä, mutta pidän kovasti myös sinisestä Kanervasta ja Taite -kuoseista.

  Sanna

 2. coffeetablediary

  Moi Sanna ja kiva kun kommentoit, kiitos! 🙂 Sama juttu mulla, Samujin estetiikkaa ihailen ja se inspiroi paljon. Ofelia on myös upea kuosi ja dramaattinen, varmasti ollut näyttävä juhlakattauksessa. Tunnelmallista viikonloppua! <3

 3. Uniikissa 60-luvun kodissa | Hakola + Havi – Meillä Kotona -blogit

  […] ja Samujin yhteistyömalliston lautasliinoihin sain ilokseni tutustua jo viime syksynä, jonka jälkeen kuosit ovatkin olleet usein arjessamme käytössä. Oli kiva nähdä yhteistyön […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *