Blogit
Coffee Table Diary

Ihana hotelli Roomassa

Hotellimme San Anselmo Roomassa oli aivan mieletön! Ihan kuin kartanossa tai linnassa olisi asunut, sen verran ylelliset ja klassisen hienot puitteet olivat. Moderneilla mukavuuksilla sekä ihastuttavalla puutarhalla. Sijainti oli rauhallisella asuinalueella, kivenheiton päässä hulinoista viehättävän kukkulan päällä. Hotelli löytyi ystävän suosituksella. Ennen varausta tehty perehtyminen paljasti, että hotelli onkin sijalla 25 Rooman yli 1200 hotellista Tripadvisorissa.

id kuva

Kyseessä on korumaisen kaunis boutique-hotelli vanhassa rakennuksessa. Hotellin sisustustyyli oli, sanotaanko hyvin roomalainen, antiikkinen ja runsas. Toisaalta tuskinpa kukaan matkustaa Roomaan skandinaavista modernia sisustusta hakemaan. Jokainen huone oli uniikki sisustukseltaan. Hotellin sisustus oli todella viimeistelty yksityiskohtia myöten ja ihasteltavaa riitti.


 

Meidän huoneessa väritys oli burgundipunasävyinen. Muissa huoneissa taisi olla neutraalimpia sävyjä, mutta enpä tajunnut väritoivetta laittaa varaukseen. Omassa kodissani punainen väri on tuntematon käsite, mutta parin päivän Rooman lomalla väri tuntui ihan virkistävältä vaihtelulta – antiikkikalusteisiin ja viiden metrin huonekorkeuteen yhdistettynä.


Näkymä huoneesta oli kauniin vehreä. Rauhallinen sijainti mahdollisti hyvät yöunet, mikä ei todella ole itsestäänselvyys Rooman kaltaisessa suurkaupungissa. Näinpä univelkojakin tuli samalla kuitattua.

Aamiainen kuului majoituksen hintaan. Se ei ollut mieletön, mutta ihan riittävän hyvä ja monipuolinen. Ainakin italialaisella mittapuulla, jossa normi on kahvi ja voisarvi. Parasta aamiaisessa oli se, että sen pystyi nauttimaan hotellin viehättävässä puutarhassa. Puutarha oli tunnelmallinen myös iltahämärässä drinkkien nautiskeluun.

Vaikka sisustus oli skandinaavisesta perspektiivistä hyvinkin pramea ja klassinen, oli osa kalusteista hyvin moderneja. Marmoria oli hotellissa joka puolella, niin kuin Roomassa muutenkin. Sehän passasi minulle!


Hotellissa oli myös pieni baari sekä lounge alue, jossa oli kirjoja ja lukunurkkauksia. Palvelu oli erittäin hyvää ja ravintolavaraukset hoitui helposti hotellin puolesta. Huomaavainen henkilökunta muisti meitä tervetuliaisdrinkeillä sekä huoneeseen toimitetulla prosecco-pullolla. Iltaisin sänky oli laitettu yötä varten kuntoon ja tyynyltä löytyi tieto seuraavan päivän säästä.

Kristallivalaisimia ja kauniita vanhoja yksityiskohtia oli paljon. Oli erittäin virkistävää majoittua niin erilaisessa miljöössä omaan kotiin verrattuna. Rooman fiilis välittyi vuorokauden ympäri hotellimme ansioista. Kaiken kaikkiaan erittäin lämmin suositus San Anselmolle, mikäli Roomaan käy matka ja tasokas pieni hotelli on hakusessa.

The hotel during our vacation, San Anselmo in Rome, Italy was splendid. I can warmly recommend it to anyone who is looking for a high quality boutique hotel in the city. The area was nice and quite, though short distance away from the downtown and main attractions. 


The interior decoration was very Roman and affluent. Lots and lots of antique and interesting details. The breakfast was good, and we enjoyed it in garden, which was really beautiful and had good ambiance. All in all, we were really happy with the accommodation as well as the service and would be happy to return some day.

Kommentit (2)

  1. JohannaL / Koti Aurorassa

    Oi, onpa todellakin upean näköistä <3

    • coffeetablediary

      Oli juu aika hulppean ihana 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *