Blogit
Coffee Table Diary

Olohuone

Vaihteeksi erilaista kuvakulmaa olohuoneemme sisustuksesta. Kuvia parin viikon takaa nurkista, joita ei aiemmin ole täällä näkynyt. Sain vihdoin sisustettua tyhjänä olleeen kulman olohuoneen oviaukon toisella puolella. Lisäksi maalasin näiden nurkkien seinät samalla puuterisella sävyllä kuin vastapäinen olohuoneen takaseinä. Näin yleisilme yhtenäistyi.

Nurkkaukseen tuli Josef Frankin Svenskt Tennille 1930-luvulla suunnittelema kaunislinjainen nojatuoli. Tämän rottinkituolien todellisen grand old ladyn sain ystävältä lainaan, kunnes se löytää paikan hänen kodissaan. Täytyy sanoa, että tämän tuolin istuinmukavuutta on vaikea päihittää. Ja miten hienostuneet sen linjat ovat! Muistan ihailleeni tätä tuolikaunotarta Ett Hem -hotellin kuvissa aiemmin.

Tuolin kaveriksi tuli tammijalkainen siro marmoripöytä Ellokselta. Tykkään tosi paljon muotokielestä ja hintakin on edullinen. Taulu löytyi entuudestaan kotoa, kuten myös samettityyny ja Flosin Tab-pöytävalaisin. Yksi valaisinsuosikeistani muuten.

idkuva

Toisessa nurkassa on jo aiemminkin kuvissa vilahtanut antiikkinen marmori-kultapöytä. Yllä on taulu, jossa kuva miehestäni nuorena poikana. Tajusin juuri, että siinähän hän katsoo mietteliääni tulevaisuuteen.

Uusista kuvakulmista puheen ollen, huomasitte ehkä, että sivupalkkiin on ilmestynyt uusi kuva minusta. Keräsin lopulta rohkeuteni ja päivitin kuvan. Jotta tiedätte kuka täällä oikein kirjoittaa. Samalla käyttämäni nimimerkki, joka on muuten sama kuin nimeni alkukirjaimet, päivittyi palkissa nimekseni.

Kasvoni tuskin näkyvät postauksissa usein jatkossakaan. Viihdyn huomattavasti paremmin kameran takana, enkä yleensä osaa olla yhtään luonnollisesti jos tiedän, että minua kuvataan. Kuvasta suuri kiitos taitavalle Riikka Kantinkoskelle. Hän nappasi kuvan minusta, tosta noin vaan, tässä samaisessa huoneessa käydessään valokuvaamassa kotiamme.

Niin, että heippa vaan ihan kasvotusten sinne ruudun toiselle puolelle! Tulkaa ihmeessä moikkaamaan jos törmätään jossain, se olisi hauskaa!

A few new corners from our living room. I borrowed the rattan arm chair designed by Josef Frank for Svenskt Tenn in 1930s from my friend. It is definitely the most elegant and comfy rattan chair I have tried. The marble side table is pretty yet inexpensive from Ellos. The Tab table light from Flos is one of my favorite lamps in our home.

Kommentit (6)

 1. Tiina

  Jälleen niin kaunista! Ja onpa kiva, että blogille saatiin "kasvot" 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Tiina! <3 Ymmärrän, on minustakin kiva tietää kasvot seuraamieni blogien takana. 🙂

 2. Anonymous

  Samaa mieltä Tiinan kanssa ja olet lisäksi mielestäni ilmiömäinen taiteen yhdistelijä.

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! <3 Taulut on aika merkittävässä roolissa kotimme sisustuksessa tosiaan, ja ohjanneetkin aika paljon muita hankintoja sekä valintoja… Mukava kuulla, että olen onnistunut mielestäsi niiden suhteen! 🙂

 3. Mirka – Kauniit Neliöt

  Aivan ihana tuo antiikkinen marmori-kultapöytä! Näyttää upealle vähän modernimman tyylin rinnalla. Mistä/mitä materiaalia muuten lattianne on?

  • coffeetablediary

   Kiitos Mirka! <3 Koin päänvaivaa kun aluksi mietin miten saan pöydän sovitettua kaikkeen muuhun, kun on niin erilainen tyyliltään. Mutta hyvinhän se lopulta istuu ja tuo mukavaa kontrastia, mistä tykkään. Lattia on Ellett-merkin design collectionin 1-sauvainen tammiparketti, sävy tammi natural, pinta harjattu ja mattalakattu. Super helppo ja armollinen kulutuksen kanssa koira- ja lapsiperheessä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *