Blogit
Coffee Table Diary

Lyceum by Oscar Properties

Inspiraatiota torstaihin! Ruotsalaisia sisustusblogeja enemmän lukevat eivät varmasti ole voineet välttyä näiltä Oscar Propertiesin uusimman kohteen Lyceumin henkeäsalpaavan hienoilta kuvilta Tukholmasta. Ensinnäkin miljöö on aivan mieletön. Vanha julkitila, joka on muutettu asuinkäyttöön tuo tiettyä historian havinaa tunnelmaan.

Vaikka tila on mittasuhteiltaan loft-henkinen, se ei ole tiukan minimalistinen vaan kokonaisuudessa on myös pehmeyttä ja lämpöä. Sitä on tuotu mukaan klassisilla elementeillä, kuten tauluilla, luonnonmateriaaleilla ja pehmoisten tekstiilien avulla, sekä kauniilla murretulla värimaailmalla ja tummilla sävyillä. Dynamiikkaa tuo upea sininen sohvassa ja nojatuoleissa. Skandinaavisuus tällä tavalla yhdistettynä klassisempaan on aina tuntunut omalta ja tässä yhdistelmä toteutuu hienosti. Valaisimet ovat myös huikeita. Kohteesta löytyy ikihaaveeni Oluce Atollo -valaisin messinkisenä ja tuo keittiövalaisin on myös mieletön.

Ilme on todella kansainvälinen ja kiehtova. Taidokas stailaus onnistuneen elämänmakuinen ja rento. Erityisesti pidän muotokuvamaalauksien käytöstä ruokasalissa. Meiltä kotoa löytyy muutamia vastaavanlaisia edesmenneistä sukulaisista ja ne ovat aina kiehtoneet minua yhdistettynä modernimpaan yleisilmeeseen. Tämä kohde voisi olla jostain kauempaakin kuten vaikka New Yorkista, mitä fiilikseen tulee. Rakastan!

I just love these pictures from Stockholm! Oscar Properties has converted an old school building into a gorgeous loft apartment mixing classical elements with minimalist Nordic style. Very international and inspirational.

Pictures Oscar Properties via Ems Designblogg

Kommentit (2)

  1. Hanna

    Noi keittiöt! Mun täytyy muistaa noi kun oman uuden keittiön aika koittaa joskus.

    • coffeetablediary

      Noi on niin stylet ja varmasti myös ajattomat! Kannattaa todella harkita jos uusi keittiö näköpiirissä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *