Blogit
Coffee Table Diary

Kukkiva kesäpäivä loistoseurassa

Kukkakimppu with flowers-1

Olipa kerrassaan ihana kesäinen ja iloinen kukkien täyteinen viikonloppu!

Lauantaina oli ilo päästä vierailemaan Kuistin Kautta -blogin Heidin kauniissa uudessa kodissa ja viettää Kukkivaa Kesäpäivää blogikollegojen loistavassa seurassa. Inspiraatiota ja ihasteltavaa Heidin modernissa huolella laitetussa kodissa riitti, mihin vain katsoi.

Kukkakimppu-4

Lisäksi vastassa oli upeat tarjoilut, aivan olisi päässyt Pinterestissä käymään – höystettynä Heidin rempseällä persoonalla! Moni mieleen painamani tarjoiluidea taitaakin löytyä meidän tulevista juhlista. Harmillisesti kamerani jäi kotiin, mutta onneksi muilla oli kamerat mukana. Ainakin Inspired by Love -blogiin Sanna oli jo ehtinyt laittaa upean kuvakoosteen päivästämme! Edit: Myös Muotoseikka– ja Lisbet e. -blogeissa sisustusinspiraatiota tuosta kauniista kodista.

Kukkakimppu2-1

Heidiltä jatkoimme matkaa Kauniaisten HALI – Harmony Living -sisustusliikkeeseen ja siitä vielä Ihana Kukkanen -kukkakauppaan, jossa oli vastassa ihanat tarjoilut, sekä esittelyssä uusi kotimainen luonnosta inspiraatiota ammentava Bonden Living. Ainutlaatuisen oloisia tuotteita, joissa on laatu ja ideologia kohdallaan.

Päivä huipentui kukkaworkshopiin, jonka ohjelmassa oli kesäisen kukkaseppeleen teko ja kimpun sidonta ammattitaitoisen opetuksen kera. Ihanaa oli päästä tekemään taas kukkia porukalla kerrassaan upeista aineksista. Kimpusta tuli hempeä ja hersyvä, suikkasin joukkoon myös vähän seppeleisiin varattua koivua ja heti tuli keskikesän tunnelmaa.

Kotiin lähdin hymyssä suin, mieli täynnä inspiraatiota ja kädessä kuvissakin näkyvä itse tehty keskikesän kimppu. Suurkiitokset vielä valtavan ihanasta päivästä Heidi & kaikki osallistujat – tämän voimalla jaksaa pitkään!

Kukkakimppu self-1

Välillä bloggaaminen tuntuu yksinäiseltä puurtamiselta ja motivaatiokin saattaa notkahdella, joten tekee valtavan hyvää tavata blogien kautta tuttuja kollegoja ihan kasvotusten silloin tällöin sekä päästä vaihtamaan ajatuksia. Ihan huipputyyppejä on sisustusbloggaajissa, sen totesin jälleen kerran ja muistin, kuinka kullanarvoista päästä tutustumaan henkilöihin upeiden blogien takana.

Jo pitkään mietinnässä ollut toive kehittää Coffee Table Diary -blogia entisestään sekä uudistua vahvistui tapaamisen myötä, ja muistin taas kuinka kivaa bloggaaminen parhaimmillaan on. Uudistumisesta puheen ollen, ensi alkuun kokeillaan vaikka astumista kameran toiselle puolelle, ainakin joskus. Eikös se niin ole, että kehittyminen tapahtuu usein epämukavuusalueella?

Näiden kesäisten kukkakuvien kera onkin hyvä aloittaa juhannusviikko. Luvassa kesäisiä aiheita täällä blogin puolella tulevina päivinä!

Flowers from the weekend! Can’t believe it’s almost mid summer already…

Kommentit (1)

  1. Juhannuksen taikoja ja yöttömän yön kukkakimppu

    […] kukkakimppuna toimii aiemmassa postauksessa ollut Kukkivana kesäpäivänä blogisiskojen kanssa itse loihdittu yksilö. Kuinka erilaiselta kimppu voi näyttää mustaa taustaa vasten […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *