Blogit
Coffee Table Diary

Kotikuvia

Artek A330S golden bell brass, alvar aalto, Kilta-tuoli Martela
Huomaan innostuneeni niin paljon ruoka- ja juomajutuista näin kesäaikaan, että sisustuspuoli on hetkeksi jäänyt vähemmälle huomiolle myös täällä blogissa. Tässä kuitenkin sisustusjuttua pitkästä aikaa kotikuvien ja tunnelmien kera meiltä aivan viime päiviltä. Tällaisina pilvisempinä päivinä välillä aivan unohtaa, että on kesä. Valokuvauskin on haastavampaa. Toisaalta hyvä puoli on se, että kotona ehtii touhuamaan ja koneellakin malttaa istuskella kun ei ole kiire aurinkoon. Niinpä työtkin etenevät samalla mukavasti. Lisäksi olen saanut järkkäiltyä kirjahyllyn uuteen uskoon, siitä lisää myöhemmin.
Olen niin tyytyväinen, että tulin järkiini, enkä ryhtynyt suunnittelemiini maalaushommiin viime viikonloppuna. Säät olivat kerrankin niin mielettömät, että onneksi pääsin nauttimaan niistä ulkosalla. Maalata ehtii oikein hyvin tulevana viikoloppuna. Keittiön, ruokailutilan ja eteisen seinät saavat tosiaan ylleen aiemmin testaamaani Farrow & Ball’in Strong White -maalisävyä. Se on kaunis vaalea murrettu harmaaseen taittava sävy, joka isolla pinnalla näyttää lähes valkoiselta. Lisäksi sävy sointuu hienosti  saman merkin olohuoneen Skimming Stone ja makuuhuoneen Mole’s Breath -sävyjen kanssa.

Minua on vaivannut keittiön seinien sävy (Paperi F497) koko parin vuoden ajan, mitä olemme kodissamme asuneet. Sävy tuntuu tuossa tilassa vähän liian vaalealta ja kalsealta muuhun sisustukseen nähden, joten asia tulee vihdoin korjattua. Aurinkoisina päivinä sävy on kivan raikas, muulloin liian kova omaan silmääni suhteessa kaikkeen muuhun. Aavistuksen lämmin harmaa toimii tilassa paremmin, siispä maalaushommiin. Lisäksi seinässä on jo aika paljon elämisen jälkiä, jotka jäävät samalla piiloon.

Adea sohva Hudson, Asko matto Linie Design

Muuten olen aika tyytyväinen kodin tämänhetkiseen ilmeeseen ja tunnelmaan. Koti alkaa tuntumaan ja näyttämään omalta. Olohuonetta piristää pitkästä aikaa vierailta saatu orkidea, mikä näyttää just nyt ihanan freesiltä. Jossain vaiheessa koin pientä yliannostusta orkideoista, mutta nyt niiden ajattoman elegantti olemus taas viehättää tauon jälkeen. Ruokapöydällä taas on oman pihan pionin katkennut oksa, taitaa siinä olla vähän multaakin. Harvemmin sitä kiinnittää pionin oksiin huomiota, kun kukat vievät shown, mutta profiililtaan oksa lehtineen on mielestäni tosi kaunis. 
Keittiön ikkunalaudalla Ilse Crawfordin suunnittelemassa, ajasta isomahaisena muistuttavassa Mama-vaasissa puolestaan on oman pihan valkoisia laukkoja. Välillä on kiva pitää taukoa värikkäämmistä kukista sisätiloissa näin kesälläkin, etenkin kun kukkaloistoa näkee joka puolella vain ulos astumalla. Pluto-koira alkaa taas muistuttaa nallekarhua kun parturoinnista on kulunut pari kuukautta.
Tällaisia kotijuttuja ja kuvia tällä kertaa. Ei mitään uutta varsinaisesti, vaikka onneksi joukossa sentään on pari kuvakulmaa, joita ei ole aiemmin täällä näkynyt. Huomenna Vantaan asuntomessut avaavatkin jo ovensa suurelle yleisölle. Ihan huippua kun messut on kerrankin niin lähellä, että siellä voi käydä vaikka pariin otteseen. Minusta messuilla on ihan kiva käydä jo ammatillisessa mielessä ja kuuluu käynti muutenkin kesätraditioihin. Tulen varmasti myös kirjoittelemaan messujen herkkupaloista tännekin.
Oletko sinä ajatellut mennä asuntomessuille? 
Few snaps from our home lately. Nothing new, except a few new angles perhaps. Still, I like how our home looks and feels at the moment, just as it should be. I’m painting our white walls with pale grayish shade Strong White from Farrow & Ball this weekend. Can’t wait to see the outcome!

Seuraa! Follow! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentit (8)

 1. JohannaL / Koti Aurorassa

  Kaunista! ja ihana koiruuskin siellä ♥

  • coffeetablediary

   Voi kiitos Johanna! Koti ei olisi koti ilman tuota koiruutta! <3

 2. Ilonin Anna

  On teillä kaunista!! Ihana seesteinen tunnelma!!

  • coffeetablediary

   Kiitos paljon Anna! 🙂 Ihanaa viikonlopun alkua!

 3. Liina / Villa Ilona

  Kauniita kuvia ja suloinen koira!
  Tältä vuodelta messut jää harmi kyllä väliin. Onneksi blogien kautta pääsee kuitenkin nauttimaan parhaita paloja. 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitti Liina! 🙂 Teidän koira on kanssa niin söpö! <3 Blogien kautta onkin tosiaan tullut jo aika hyvä käsitys messujen tarjonnasta, mikä on huippu juttu etenkin jos ei pääse paikalle 😉

 4. Anniina

  Ai niin messut…! Ihana jos aiheesta bloggailet, ja saadaan varmat tärpit 😉

  • coffeetablediary

   Teen parhaani tärppien jaon suhteen ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *