Blogit
Coffee Table Diary

Kotiinpaluu ja Byredo arvonnan voittaja

Kotiinpaluu – yksi ihanimmista asioista maailmassa! Etäisyys tekee hyvää ja hetken aikaa kaiken näkee uusin silmin. Kaikki näyttää pikkuisen ihanammalta kuin lähtiessä ja kodin ominaispiirteet aistii tarkemmin.

Olin viikon mökillä, missä ei ole juoksevaa vettä. Silti kaikki tarvittava löytyi ja paljon enemmän. Harmillisesti järvivesi oli vielä turhan kylmää kaltaiselleni vilukissalle, mutta onneksi vesikoira nautti. Kastautuminen ei ollut ihan helppoa sillekään, mutta kerran rohjettuaan räpiköinnistä ei meinannut tulla loppua. Kuivattelu tapahtui tietysti mustikanvarvuissa kierimällä.

Kotiinpaluussa ihanaa oli se kun pääsi suihkuun. Ja se kun pääsi tutkimaan, miten puutarha oli viikossa muuttunut entistäkin kauniimmaksi. Syreenitkin kukkii ja juhannus on jo ovella! Seuraavaksi pääsen kellahtamaan oman sängyn putipuhtaisiin lakanoihin! Life is good.

Sitten vuorossa blogini historian ensimmäisen arvonnan eli Byredon Fleur Fantôme -tuoksukynttilän voittajan julistus. Ensinnäkin suuret kiitokset kaikille osallistujille! Teidän ihanat kommentit ja kannustava palaute lämmittivät mieltäni aivan hurjasti. Nyt olen vielä entistäkin vakuuttuneempi ja kiitollisempi siitä, miten symppiksiä lukijoita blogilleni on siunaantunut. Harmi, etten voi lähettää kynttilää teille jokaisella! Arvonnan suoritin random.org sivustolla, joka generoi voittajaksi vastauksen numero 5. Onneksi olkoon Tanja! Lähetätkö minulle sähköpostitse yhteystietosi osoitteen kera, niin postitan sinulle palkinnon pikimmiten.

I spent the last week in the summer cottage by lake without running water. Still, there was everything one needs to enjoy life, and focusing on the important things is easy. Coming home was also such a joy. Especially I enjoyed taking a long shower as well as checking what’s new in the garden. Next I will go to sleep to my own bed with fresh bed linen. Life is good! The lucky winner of the Byredo candle giveaway was also selected and congratulations goes to Tanja!

Kommentit (4)

 1. Anniina

  Kauniita, pysähtyneitä tunnelmia kuvissa. Kotiinpaluu ja kodin näkeminen hetken uusin silmin ovat kyllä ihan parhaita hetkiä! Monesti on tullut kiireesti muutettua jotain sisustuksessa just noina hetkinä 🙂

  • coffeetablediary

   Tunnelma olikin tuolla luonnossa aika pysähtynyt, hyvällä tavalla! Tein myös muutamia "uusia" havaintoja sisustukseen liittyen. Täytyisikin aina muistaa hyödyntää nämä nopeasti ohi kiitävät hetket kun osaa katsoa kotia uusin silmin ennen kuin taika raukeaa.. 🙂

 2. Anonymous

  Ihanaa, että voitin arvonnassa. Nyt on hymy huulilla. Intoa ja inspiraatiota blogiin jatkossakin.
  Tanja

  • coffeetablediary

   Ihana kuulla! Voitto meni sitten juuri oikeaan osoitteeseen! 🙂 Onnea vielä, ja laitathan mulle vielä meiliä coffeetablediary@gmail.com – kiitti! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *