Blogit
Coffee Table Diary

Kesäkuun tunnelmia

Coffee Table Diary Byredo

Aurinkoista kesäkuuta! Toukokuu hujahti nopeasti ohi ja kesä on virallisesti täällä, eikä säät voisi olla ihanammat. Alkuviikko vierähti työkiireissä, mutta loppuviikosta on taas mahdollisuus paneutua erilaisiin sisustusjuttuihin kotona ja blogissakin. Olen laittanut paljon tavaraa myyntiin ja niitä haetaan pois harva se ilta, niin nurkkien tyhjetessä uuden toteuttaminen on askeleen lähempänä. Josko vihdoin saisin sen tv-huoneenkin sisustettua ja esiteltyä. Ja lähiviikkoina alkaa myös terassin sisustus, super kivaa!

Coffee Table Diary Byredo

Kesäinen asetelma sohvapöydällä lumipalloheisin kera ja kukkainen Byredon tuoksu sopivat kesäillan tunnelmointiin, sillä kynttilät palaa meillä tasaiseen tahtiin ympäri vuoden. Tekisi mieli seuraavaksi kokeilla Cire Trudonin tuoksukynttilöitä, hyviä tuoksuja kun ei voi kotona olla liikaa. Onko teillä jotain tiettyä tuoksukynttilää, mikä on suosikkinne, tai mitä suosittelette juuri tähän vuoden aikaan?

Welcome June! Can’t believe summer is finally here. A random still life with flower scent from Byredo on my coffee table.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *