Blogit
Coffee Table Diary

Suosikkeja Hullut Päivät -kuvastosta

Hullut Päivät 2016 sisustus Georg jensen wine cooler cobra

Joko olette tutustuneet huomenna alkavien Hullujen Päivien tarjouksiin? Mikäli ette, ohessa pari sisustus- ja kattausaiheista suosikkiani. Itselleni keltaisen katalogin pläräily on hauska perinne. Noudatan kuitenkin yhtä sääntöä: En osta mitään sellaista, mitä en ostaisi myös normaalihintaisena. Näin pysyy järki mukana ja rahaa voi oikeasti säästää. Siksi juuri yleensä huomioni kiinnittyy design-tuotteiden tarjouksiin.

Ilokseni saan vinkata teille, että viime kattauspostauksessakin näkyneet Georg Jenseniltä saamani kaunottaret, teräksiset kulho ja viinicooler löytyvät tarjouksesta Hulluilta Päiviltä. Näiden käyttöesineiden kauneutta jaksan ihailla päivästä toiseen. Loistava lahjaidea kumpainenkin. Esimerkiksi tulevia valmistujaisjuhlia ja lähestyvää hääsesonkia ajatellen, tai itselle omaa arkea kaunistamaan.

Hullut Päivät 2016 sisustus Georg jensen cobra

Veistoksellinen Cobra-kulho tulee myyntiin heti avajaispäivänä eli keskiviikkoaamuna. Pidän erilaisista kauniista kipoista ja kulhoista, missä voi säilyttää yhtä sun toista. Oheisessa kuvassa kulhossa on parmesaania, mutta yhtä hyvin siinä voi pitää vaikka koruja tai avaimia. Näyttävä kulho on kuin pieni taideteos itsessään ja persoonallinen sisustuselementti myös tyhjillään.

Perjantain tarjouksiin kuuluva Georg Jensenin Wine -cooler puolestaan on ehkä kaunein näkemäni viinicooler. Todella sulavalinjainen, siro ja elegantti muodoltaan. Sen avulla arkinen ateria tai vaikka leffailta pizzan kera muuttuu hieman visuaalisemmaksi elämykseksi viinin tarjoilun osalta.Hullut Päivät 2016 sisustus Georg jensen wine cooler

Siispä kannattaa laittaa korvan taakse nämä tärpit, jos tyylikkään moderni ajaton muotoilu miellyttää itseä tai mahdollisia merkkipäiviä ajatellen lahjojesi saajia!

P.s. Bonusvinkkinä kerron vielä, että Ilse Crawfordin Georg Jensenille suunnitteleman Mama-vaasin suuri versio löytyy torstai-illan tarjouksista (ekassa kuvassa pieni koko).

Georg Jensen’s beautiful Cobra-bowl and Wine-cooler in steel can be found from Stockmann’s Hullut Päivät promotions this week. Great timeless design and pieces that work well as beautiful gifts for example. I really like how they elevate our home with their elegance and make ordinary meals a bit more beautiful.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *