Blogit
Coffee Table Diary

Hay Tray Hack | Sohvapöydän tuunaus

Hay Tray Table Hack, pöydän tuunaus, olohuone sisustus, modern living room interior
Olohuoneessamme on uusi sohvapöytä! Tai teknisesti vanha, mutta ihan uudelta se tuntuu ja näyttää. Kuten postauksen otsikko paljastaa, kyseessä on tuunattu versio lähes klassikoksi muodostuneesta Hayn Tray-pöydästä. Pöytä syntyi kokeilun tuloksena kun mietin, mitä tehdä olohuoneen nurkassa pyörineelle messinkijalkaiselle lasipöydälle. Sain idean kokeilla messinkipöydän pyöreää savulasia Hayn Tray-pöytämme jalustan päälle. Ja, tadaaa, uusi sohvapöytä oli valmis! Olen aivan innoissani kuinka kiva tuunauksesta tuli. Pyöreä muoto sopii mukavasti tilaan, kun taas jalustan skarpin geometrinen muoto tuo mukavaa ryhtiä kokonaisuuteen.
Hay Tray Table Hack, pöydän tuunaus
olohuone sisustus yksityiskohdat interior decoration living room Coffee Table Diary

Olohuone näyttää olevan aivan vahingossa aika Ilse Crawford painotteinen. On Ikean Sinnerlig-sarjan ruukku sekä sohvatyyny ja pöydällä suunnittelijan coffee table kirja. Entä mitä toipilaana olleelle Nasu-viikunapuulle kuuluu? Se on matkalla kuntoutukseen residenssimme eteläsiiven parantolaan. Jospa etelän aurinko toisi siihen kaivattua elinvoimaa.

Hay Tray Table Hack, pöydän tuunaus

Tällainen sisustusjuttu tällä kertaa. Hauskaa kun kotia voi joskus uudistaa ihan olemassa olevilla kalusteilla. Super suosittu Hay Tray-pöytä onkin oiva tuunauskohde, se kun näyttää taipuvan vaikka mihin. Olen ihastellut aiemmin blogikollegojen Hay Tray-tuunauksia, kuten Valkoisen Harmajan ja Mia Sophian marmoripöytiä. Saapa Traystä myös pyöreän lasipöydän, kuten tämä kokeilu osoittaa.

Mitäs pidätte tällaisesta Hay Tray-tuunauksesta? Ihanaa viikonlopun alkua sinne!

I hacked my Hay Tray table by changing the tray top into our brass table’s old glass table top. I’m surprised how great it turned out to be. I feel like we have a totally new furniture in the house, though this hack cost nothing at all. What do you think?


Seuraa! Follow! Bloglovin / Facebook / Instagram Pinterest

Kommentit (4)

 1. Anonymous

  Tyylikkään näköinen ja istuu olohuoneeseenne todella hyvin. Hieno osoitus myös siitä, että aina ei tarvitse ostaa uutta.
  Olisiko mahdollista pyytää postaustoiveena, että tekisit jutun eteisestänne. Lähinnä kiinnostaa ns.pikkusälän säilytysratkaisut kuten miten säilöä tyylikkäästi ja vaivattomasti avaimet, lompakot ja kännykät? Ja antaahan toki eteinen ensivaikutelman koko kodin tyylistä, mikä teillä on enemmän kuin kohdillaan.

  • coffeetablediary

   Heippa! Kiitos hyvästä postausideasta 🙂 eteisestä en olekaan vielä kirjoitellut, joten täytyypä laittaa idealistalle ja työn alle!

 2. suvi m / Valkoinen Harmaja

  Waude, tosi hieno siitä tuli! Tykkään hirveesti! 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Suvi! Hauska kuulla, että tykkäät. Itsekin yllätyin kuinka super kiva pöydästä tuli. Ne teidän tuunatut Hay Trayt ovat myös super hienot! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *