Blogit
Coffee Table Diary

Gold, Marble, and Rome

Messinki ja marmori ihastuttavat aina vaan sisustusasioissa. Vaikka ne ovatkin olleet kovin pinnalla viime vuodet, niin tuskin niihin ikinä kyllästyy. Klassikkoja kun ovat.

Entäpä Rooma? Pieni ikuisuushaave ja tämän vuoden ykkösmatkatoive toteutuu, sillä varasimme juuri lennot Roomaan!

Kuvassa tyttären nimiäislahjaksi saama (ja toistaiseksi vanhempia eniten ilahduttava) Precious-kynttilänjalka, jonka Ilse Crawfordin on suunnitellut. Sen yksinkertaisen kaunis muotoilu miellyttää modernilla ajattomuudellaan. Kynttilöiden sesongin ollessa kuumimmillaan, polttelen niitä joka päivä. Iltateen lisäksi myös aamiainen on tunnelmallinen kynttilänvalossa nautittuna.

Kuvassa myös farkut (Levi’s), leopardikuosinen laukku (Clare Vivier) ja hentoja kultakoruja (Boutique Minimaliste). Pukeutumisen klassikkoja kaikki. Näyttävät mielestäni kivoilta yhdessä. Kuva on otettu 1800-luvulta peräisen olevalta marmorikantiselta kultapöydältä.

Marmorista, kullasta ja Roomasta puheen ollen, oletteko nähneet elokuvan Suuri Kauneus (La Grande Bellezza)? Elokuvassa oli uskomattoman hienot puitteet. Marmoripalatseja sekä kaunista muotoilua riitti. Valtavan kaunis, erikoinen, elämänmakuinen, ja ajatuksia herättävä elokuva. Pidin sen tunnelmasta kovasti.

Vaikka olen matkustanut suht paljon ja eksoottisissakin maailman kolkissa, Roomassa en ole koskaan käynyt. Se asia korjaantuu onneksi tänä vuonna. En malta odottaa!

Löytyykö teiltä Rooma vinkkejä? Suositukset niin ravintoloiden, kahviloiden, hotellien, kauppojen, kuin kaupunkiin sijoittuvien leffojen ja kirjojenkin suhteen kiinnostaa. Matkaan on vielä reilusti aikaa, mutta fiilistely on hyvä aloittaa heti niin ehtii oikein kunnolla.


I’m inspired by oh-so trendy but such classics – marble and brass. And what about Rome? I just booked flights there. A small travel dream will come true later this year. In the picture Precious candle holder designed by Ilse Crawford for Georg Jensen. I adore the simple and timeless design, so beautiful!

Also leopard print clutch (Clare Vivier), jeans (Levi’s) and dainty gold jewelry (Boutique Minimaliste) look fresh and inspirational when put together. Finally, a movie recommendation: The Great Beauty (La Grande Bellezza). Especially if you are into beautiful things, marble, gold and Rome. 

Kommentit (4)

 1. Anniina

  Niin kauniit ja yhteensopivat elementit kuvassa. Mainitsemasi leffa olisi kiinnostava nähdä. Woodyn To Rome with love oli muistaakseni hyvä, mikäpä herran leffoista ei olisi 🙂 Hyviä Rooman tunnelmointeja sulle!

  • coffeetablediary

   Kiitos ja kiitos! 🙂 Woodyn leffat on kyl mahtavia, täytyypä katsoakin tuo heti miten. Tunnelmointi tosiaan on jo täydessä vauhdissa. 🙂

 2. Anonymous

  Rooma on kyllä omakin pitkäaikainen unelma! Toivottavasti postaat sitten matkan jälkeen, jotain siitä. Roomaa tarjolla myös Enkeleitä ja Demoneita sekä Eat Pray Love -elokuvissa. Kumpikaan ei suosikkeja, mutta ihan katsomisen arvoisia kyllä!

  • coffeetablediary

   Kiitos vinkistä ja kommentista! 🙂 Täytyypä katsoakin tuo Enkeleitä ja Demoneita, EPL onkin jo katsottu. Ja ehdottomasti laitan juttua reissusta sitten myöhemmin blogiinkin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *