Blogit
Coffee Table Diary

Elegantti unelmien koti

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table DiaryBo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Yksi parhaista jutuista stailaustöissä on ollut saada päästä vierailemaan erilaisissa ikimuistoisen kauniissa ja persoonallisissa kodeissa. Ihan jokainen koti on omalla tavallaan kaunis. Kodin yksilöllisen kauneuden esiintuominen sekä mahdollisuuksien selkeyttäminen myyntikuvien välityksellä on stailauksen a ja o. Välillä parhaiden puolien esiin kaivaminen vaatii enemmän vaikkapa tavaroiden siirtämistä, kun taas välillä enemmän aikaa jää valokuvissa näkyvien yksityiskohtien hienosäätöön. Tietysti jotkut kodit iskevät toisia vielä enemmän omaan makuhermoon ja silloin työnteko on erityisen inspiroivaa.

Oheisissa kuvissa on yksi tällainen ’kerran elämässä’ vastaan tuleva kohde, jossa pääsin onnekseni käymään hetki sitten. Stailaajan unelma yhdellä tapaa, sillä kuvauksellisia näkymiä ja kauneutta oli tarjolla ihan mihin suuntaan vain katsoa, joten fiilistelläkin ehti hieman. Ihana saada jakaa näitä herkkupaloja myös teidän kanssa, sillä tällaista estetiikkaa on harvoin tarjolla.

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Kuten kuvista näkyy tämä koti on sisustustettu äärimmäisen elegantisti ja pieteetillä. Tässä kodissa mikään yksityiskohta ei ole liian merkityksetön, vaan kaikesta huokuu kodin omistajan tinkimätön tyylitaju sekä intohimo kauneutta, omaa kotia ja sisustamista kohtaan. Esineet, kalusteet ja taide on uniikkia. Monet vintage ja antiikkilöydöt ovat peräisin huutokaupasta vuosien varrelta.

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Sisustus on melko runsas ja ylellinen suomalaisiin sekä skandinaavisiin koteihin verrattuna. Vaikka koristeellisia elementtejä ei ole säästelty, modernit raamit uudisrakennetussa kerrostalossa tasapainottaa ja tuo pelkistetyn kanvaasin taustalle. Yli kolmen metrin korkeuteen ulottuvien seinien sävyt ovat huikean hienoja. Tyylikkäitä greigen ja ruskean sävyjä on paljon, ja ne liukuvat harmonisesti seiniltä oviin sekä listoihin. Taitetun hiekan sävyinen epoksilattia tuo rauhoittavan taustan puisille kalusteille ja sitä on pehmennetty kauniilla matoilla. Tässä kodissa punainen lanka on todella hallitusti löydettävissä läpi asunnon.

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table DiaryBo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Takka, kattoterassi, pukeutumishuone, oma sauna sekä hotellityyliset kylpytilat kruunaavat komeuden. Kylpyhuoneen peilikaapisto on hienosti seinään upotettu. Loistava idea, jonka asukas pääsi toteuttamaan suunnitellessaan muutostyöt uudiasunnon valmistuessa. Keittiö on myös erityisen kaunis sävytettyjen kaapistojen kera ja kattoa koristaa Artemiden Tolomeo valaisin. Kiintokalusteet ja oviaukot ovat todella näyttäviä, sillä niissäkin on hyödynnetty korkeaa huonetilaa.

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table DiaryBo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

Rehellisesti voin sanoa, että tästä sisustuksesta ottaisin riemusta kiljuen saman tien vaikka kuinka paljon omaan kotiini, vaikkakin oma kotini onkin pelkistetympi. Todella kiehtova ja kaunis koti kerrassaan, josta ammennan inspiraatiota ja ideoita vielä pitkäksi aikaa eteenpäin. Tässä taas näkee kuinka hienoon lopputulokseen pääsee kun kuuntelee rohkeasti omaa makua, eikä kaikkien kotien todellakaan tarvitse olla samasta puusta veistettyjä.

Inspiraation täyteistä viikonloppua teille!

Bo LKV Helsinki stailaus Coffee Table Diary

One of the most elegant and inspirational home I have ever visited for interior styling and a photoshoot. Lucky will be the next owner, as this dream home in Helsinki is now for sale at Bo LKV. Super elegant and high-quolity details, stylish colors and intriguing composition in this modern penthouse. Kitchen and bathrooms are also to-die for. So happy I could visit this unique home and almost wish I could move in here.

Photos Mikael Pettersson for Bo LKV 

Kommentit (2)

  1. Sukhimatot

    Onpa todella kaunista, erityisesti tuo loppuun asti mietitty värimaailma. <3

    • coffeetablediary

      Mukava kuulla! 🙂 Olen samaa mieltä, ihan mielettömän taidokas väripaletti tässä kodissa. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *