Blogit
Coffee Table Diary

Bo LKV – Vihdoin Helsingissä

Bo LKV Helsinki blogiBo LKV Helsinki blogi-3

Tätä päivää on moni odottanut pitkään ja hartaasti! Mainetta niittänyt aivan uudenlaista toimintatapaa maamme kiinteistövälitysalalla toteuttava 1-vuotias turkulainen Bo LKV avasi nimittäin ovensa Helsingissä tänään maaliskuun ensimmäisenä. Niille, joille yritys ei ole vielä tuttu, kannattaa ehdottomasti tutustua pikimmiten! Bo on noussut ilmiöksi etenkin somessa upealla kädenjäljellään ja tunnettu rennolla skandinaavisella tyylillä stailatuista sykähdyttävistä kohteistaan, joiden sisustuslehtimäisistä laadukkaista kuvista riittää inspiraatiota ja sisustusideoita ammennettavaksi. Bo:n tuotokset inspiroi sisustuksesta kiinnostuneita riippumatta siitä, onko asuntokaupat ajankohtaisia vai ei.

Bo LKV Helsinki blogi-6

Ainutlaatuisen toimintatavan ja työkulttuurin lisäksi myös Bo LKV:n uudenkarhea, mutta äärimmäisen viihtyisä Helsingin toimisto Ullanlinnan sydämessä poikkeaa tyypillisestä toimistosta. Vai mitä sanotte oheisten kuvien perusteella? Sisustuksen on suunnitellut Bo LKV Helsingin monilahjakas esteetikko, sisustussuunnittelija ja AD Marja Wickman, tuttu monille hienosta Musta Ovi-blogistaan. Kerrassaan upean ja kodikkaan toimiston sisustuksen hän on loihtinut! Tilan kaunista vanhaa arkkitehtuuria on kunnioitettu ja sitä on korostettu kekseliäästi muun muassa Ikean kehyksistä sekä tauluhyllyistä rakennetulla seinäpaneloinnilla valon tulviessa puistikon kulmassa olevan kiinteistön läpi.

Samaan aikaan sisustusta on maustettu 2010-luvulle ajankohtaisilla materiaaleilla, kuten messinki ja korkki. Suosikkeihini kuuluu ehdottomasti tuo mieletön huopamainen valaisin neuvotteluhuoneessa ja kauniin sinapinkeltaiset työtuolit. Tykkään myös erityisen paljon tuosta lämpöä ja kodikkuutta tuovasta kelim-matosta sohvanurkkauksessa sekä kauniista kuparinhohtoisesta teetetystä peilistä. Joka puolella on kiinnostavia yksityiskohtia ja silmä lepää. Viherkasvit tuovat kodikkuutta toimistoon.

Bo LKV Helsinki blogi-2

Ja miten minä olen toimistoa nyt jo käynyt kurkkimassa? Ilokseni olen päässyt viime viikkoina seuraamaan tämän alusta asti ihailleeni yrityksen Helsingin valloitusta lähietäisyydeltä ja aistimaan toimiston innokkaan odottavia tunnelmia avajaisten suhteen. Olen nimittäin saanut kunnian päästä tekemään muutamia stailauksia Bo:n välittämiin ainutlaatuisiin koteihin viime viikkoina ja osa näistä stailaamistani kohteista onkin jo myynnissä. Stailaajana Bo:lla toimii myös Peeta Raw Design blogista, ja on ollut huippua tehdä töitä näiden taitavien ladyjen kanssa. Mielenkiintoisia uusia sisustusjuttuja on siis vireillä, minkä tuotoksista riittää kuvia tänne blogiinkin jaettavaksi. En voi sanoa muuta kuin, että todella innoissani olen tästä kaikesta.

Bo LKV Helsinki blogi-5

Bo LKV:n vasta remontoidussa Helsingin toimistossa oli käsinkosketeltavaa energiaa ja mitä kaunein valo, kun yhtenä aamuna viime viikolla napsasin ohi mennen nämä kuvat ollessani ensimmäisenä toimistolla keräämässä stailausvarusteita mukaani. Pahvilaatikoita oli vielä muuton jäljiltä lattialla siellä täällä kertomassa, että toimiston uniikki tarina on vasta alkamassa.

Entä ne keräämäni stailauskamat? Ne päätyivät mukanani yhteen henkeäsalpaavan upeaan vanhaan keskustan kerrostalokotiin kalanruotoparketteineen, josta pian kuvia myös täällä blogissani. En malttaisi odottaa saada jakaa kyseisiä kuvia kanssanne!

 This is where the story begins! The coolest and coziest real estate office in Helsinki belongs the one and only Bo LKV that opened their doors today and extended their unique services to our capital city. Luckily I have had a chance to do some styling for the homes for sale for the Bo LKV. Pictures of my interior styling work coming up, stay tuned!

Kommentit (12)

  1. Jenniina

    No on kyllä uskomattoman ihanan ja raikkaan näköstä! Nyt on pakko alkaa tosissaan suunnitella reissua Helsinkiin ja sen ihaniiin sisustusliikkeisiin saamaan uutta inspiraatiota! Täällä pohjoisessa kun ei oo muuta inspistä ku luonto ja onneksi nää ihanat blogit. Oisko sulla suositella jotain ihanaa kodikasta ja kivasti sisustettua hotellia Helsingissä ? Haluaisin kokea joskus jotain muutakin kuin yön Holiday Innissä…

    • coffeetablediary

      Hei Jenniina! Tosi kiva kun jätit kommentin 🙂 Mahtavaa kun pääset pian tänne suunnalle inspiroitumaan! Aika vähän tulee käytyä hotelleissa Helsingissä kun asuu seudulla joten en ehkä ole paras vinkkaamaan, mutta ainakin Lilla Roberts on upea ja inspiroiva, samoin Hotel Haven, missä tuli hääyö vietettyä – kummassakin upeat sisustukset ja hyvät kokemukset. Olen myös kuullut hyvää mm. Tornista ja Helkasta, jotka vähän perinteikkäämpiä. Oliskin ihana tutustua paremmin Helsingin hotelleihin itsekin, pieniin ja suuriin, koska niitä varmasti on paljon. Ihanaa reissua ja kesää! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *