Blogit
Coffee Table Diary

Bathroom Details

Coffee table diary blog bathroom details
Coffee table diary blog bathroom details
Coffee table diary blog bathroom details
Coffee table diary blog bathroom details


Kylpyhuoneen yleisesittelyn
 jälkeen on vuorossa katsaus huoneen sisustuksen yksityiskohtiin. Pidän ripauksesta pelkistettyä, mutta viimeisteltyä hotellityyliä kotini kylpytiloissa. Tyylissä miellyttää raikkaus, selkeys sekä mielleyhtymät lomaan. Asioita, jotka auttavat rentoutumaan, virkistäytymään ja irtaantumaan hetkeksi arjen kiireiden yläpuolelle.

Tyylin mukaisesti pyrin pitämään tilat aina viimeisen päälle siisteinä. Lisäksi pidän esillä vain niitä asioita, jotka ovat eniten käytössä ja miellyttävät silmää. Kaiken muun tarpeellisen voi säilyttää poissa silmistä laatikoissa, kaapeissa, tai kauniissa säilytyspurkeissa, mutta kuitenkin helposti saatavilla.

Yksi käytännön vinkki viimeistellyn yleisilmeen saavuttamiseen mikäli kylpyhuoneen rakentaminen on vielä edessä: huomioi ajoissa omat tarpeesi pistorasioiden suhteen. Meillä sähköhammasharjaa säilytetään vetolaatikossa, joten laatikoston taakse asennettiin yksi pistorasia. Tällöin hammasharjaa tai laturia johtoineen ei tarvitse pitää esillä koskaan käyttökertojen välillä. Pieni ja helppo asia toteuttaa, mutta kuitenkin sellainen, joka helposti jää huomiotta rakentamisvaiheessa.

Miten viihtyisyyttä ja hotellitunnelmaa voi tuoda kodin kylpytiloihin? Tässä viisi ideaa:

 1. Kaunis kynttilä, joko raikkaalla tuoksulla tai tuoksuttomana
 2. Laadukkaat ja huoneen värimaailmaan sointuvat pyyhkeet sekä muut tekstiilit
 3. Ylelliset ihonhoito- ja kosmetiikkatuotteet. Itse etsin aina sellaisia, missä lisäksi kaunis pakkaus etenkin saippuoiden suhteen. 
 4. Tuoreita kukkia, tai viherkasvi jos huoneessa on luonnonvaloa. Jo yksi leikkokukka tai oksa maljakossa raikastaa koko huoneen ilmeen!
 5. Joitain mielenkiintoisia elementtejä tuomaan viihtyisyyttä, tunnelmaa ja kontrastia. Esim. kaunis säilytysrasia tai mielenkiintoinen kuva kehystettynä. 
Kuvissa tämän hetken sisustuksen suosikkejani kylpyhuoneestani. Cole and Son / Fornasetti tapettimallista itse kehystetty taulu, jonka säilymisestä suihkun vesihöyryjen kanssa ei tarvitse olla huolissaan. Raikas aloe veran tuoksuinen By Malene Birger -kynttilä. Vanha kaunis kristallilasi kosmetiikan säilytykseen. Missonin klassinen zikzak kuosinen käsipyyhe. Raikas valkoinen neilikka pienessä maljakossa.

Sisustuksesta kauneuteen hetkeksi hypäten, tässä vielä luottotuotteitani. Armani Rouge -huulipuna, joka on juuri oikean sävyinen ja pysyy erinomaisesti huulissa. YSL valokynä tuomaan valoa iholle. Kiehl’s herkullinen ja hyvä mango huulirasva. Chanelin kynsilakat, talvisin käytän usein aivan tummaa sävyä Rouge Noir. Plussaa ihanat pullot, joita kiva pitää esillä.


Tykkäätkö sinä sisustella kylpytilojasi?


Now it’s time to look at the interior decoration details of our bathroom. I prefer minimalistic yet luxurious hotel style in our bathrooms. My recipe for a beautiful bathroom consists of scented candles, high quality towels, luxe skin care products, fresh flowers (or a plant) and something to add interest. 


My favorites in the pictures: a framed wallpaper model i.e. DIY ”art”, By Malene Birger -scented candle, Missoni hand towel, old chrystal glass for storing cosmetics, and a fresh white flower in a small vase. 


Some of my favorite cosmetic products: Armani Rouge lipstick, YSL highlighter, Kiehl’s mango lip balm, Chanel nail polish, color Rouge Noir at this time of the year.  


Do you like to decorate your bathroom?

Kommentit (4)

 1. Anne-Maria

  Ihan ensimmäiseksi täytyy sanoa, että sinulla on tosi tyylikäs blogi! Myös kylppärinne näyttää todella hienolta ja viihtyisältä. Meillä on tehty juuri putkiremontti ja siinä yhteydessä saatiin vihdoin kylpyhuone uudistettua. Sisustelen siellä(kin) ja pieni kukkavaasi löytyy minultakin altaan vierestä 🙂

  • coffeetablediary

   Kiitos Anne-Maria! Ja onneksi olkoon uuden kylppärinne johdosta! Varmasti ihana palkinto putkirempan jälkeen päästä sisustelemaan kun huone hohtaa uutuuttaan.. 🙂

 2. Anniina

  Hauska saada lisää vinkkejä kylppärin tyylittelyyn. Itse tavoittelen myös tiettyä hotellimaisuutta, ehkä jopa spa-tunnelmaa, omassa kylppärissä. Äskettäin palautin läjäpäin tasoille kertyneitä purnukoita takaisin kaappeihin, mikä rauhoitti kovasti ilmettä. Nyt haussa säilytyskorit ja pienesineitä, joilla saan viimeisen silauksen kohdilleen. Kekseliäs tauluidea sulla, ihastelin jo edellisessä kylppäripostauksessasi 🙂

  • coffeetablediary

   Hei! Mukava jos ideoista oli iloa! 🙂 Se on ihana fiilis kun saa paikkoja takaisin ojennukseen. Miten ne purnukat ja muut aina alkavatkin vaivihkaa valloittamaan itselleen tilaa, niin kylppärin kuin keittiönkin tasoilla,,. Spa-tunnelma kuulostaa täydelliseltä! Toivottavasti löydät pian etsimäsi kylppärin viimeistä silausta varten 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *