Blogit
Coffee Table Diary

Viherhuumaa ja banaanipuu

Banana leaf poster banaanipuu

Vihreästä huumaantuminen taitaa olla aika yleinen ilmiö kevään lähestyessä? Viherkasvien jatkaessa suursuosiossa monien sisustajien keskuudessa törmää tuon tuosta inspiroiviin sisustuskuviin, joita viherkasvit raikastavat entisestään. Vielä suht maltillisena pysynyttä hurahdustani olen lääkinnyt hankkimalla suuren eväpalmun, joka ei vielä tänne blogiin asti ole ennättänyt. Tai no on muutaman oksan verran, sen verran tuuhea on yksilöni, että olen napsinut siitä muutamia kauniita oksia myös maljakoihin, kuten kylpyhuoneen piristykseksi.

Banana leaf poster banaanipuu

Viherhuumaa olen hoitanut niin ikään pressitilaisuudesta mukaan saadulla Photowallin Botany Banana -tapetin julisteella. Ihan oikeankin banaanipuun haluaisin, mutten sellaista ole vielä onnistunut löytämään. Mieluiten ison banaanipuun, mistäköhän onnistuisin löytämään? Vaikken olekaan suuri julisteilla sisustaja, niin ajavat ne toisinaan todellakin asian sisustuksen piristäjinä. Banaanipuujuliste kehyksineen pääsi raikastamaan kylpyhuonettamme yhdessä palmun oksan kanssa ja heti tuli ihanan raikas vihreä tuulahdus tuohon valoa tulvivaan huoneeseen.

Banana leaf poster banaanipuu

Niin kliseistä kuin onkin suositella laittamaan neutraalit laatat kylppäriin ja piristää ilmettä sisustuselementeillä, niin ainakin omalla kohdalla se on ollut juuri täydellinen valinta. Vieläkin nautin valkoisien laattojen raikkaudesta päivästä toiseen ja juuri tällaisilla pienillä jutuilla pääsen muuttamaan tunnelmia, sekä tuomaan väripilkkuja fiiliksen mukaan.

Tuosta julisteesta tulee väkisin mieleen the Beverly Hills -hotellista alunperin tunnettu Martinique-tapetti. Banaaninlehdillä vuorattu seinä olisi vähän liikaa omaan kotiin, mutta vaikka juuri jossain julkisessa tilassa se voisikin toimia upeasti. Myös Cole & Sonilla on ihania palmutapetteja, joissa on kyllä jotain ihanaa vanhan ajan kansainvälistä glamouria.

Green bathroom-7

Kodin ohessa olen lisännyt vihreän määrää myös sisäisesti nautittuna. Avokadoja menee mukavalla tahdilla ja aloitin myös spirulina-tablettien syömisen. Niiden avulla saa kuulemma hyvän ja kestävän rusketuksen auringossa ollessa, minkä lisäksi tämän superravinteen pitäisi muutenkin tehdä hyvää iholle, jonka hyvinvointi kiinnostaa just nyt erityisen paljon. Spirulina kannattaa ehdottomasti nauttia tabletteina, sillä jauheena se on todella pahan makuista!

Lisääntyykö teidän innostus viherkasveihin kevään lähestyessä?

Banana leaf poster banaanipuu

Banana Botany poster from Photowall brought instant fresh look into our bathroom. I would like to have a real banana tree also as a houseplant, but have not found one yet. The poster reminds me of the famous Martinique wallpaper originally designed to the legendary Beverly Hills hotel in 1940s.

Kommentit (2)

  1. 10 x Parasta juttua -lista helmikuun lemppareistani

    […] ollut tosi innoissani kaikesta ihonhoitoon ja hyvinvointiin liittyvästä. Testissä on spiruliinakapselien lisäksi muun muassa uusia kauneudenhoitotuotteita ja olen ottanut uudeksi tavaksi pitää kerran viikossa […]

  2. Viherkasveilla trooppista tunnelmaa sisustukseen ja koiran kevätlook

    […] terveiset vauhdilla vihertyneestä olohuoneesta! Löysin aiemmin haaveilemani banaanipuun lopulta ja se pääsi eväpalmun kaveriksi, joka oli vähän yksinäinen. Huikealla vauhdilla […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *