Blogit
Coffee Table Diary

Äideille

Mothers day coffee table diary

Iloista äitienpäivää! Äitienpäivä on luonnollisesti saanut ihan uuden merkityksen äidiksi tulon jälkeen. Mistään tittelistä tai roolista en tule varmasti koskaan olemaan yhtä kiitollinen ja onnellinen kuin siitä, että saan olla tyttäreni äiti. Vastuuta, huolta ja jaksamista siihen kuuluu paljon. Ja samalla käsittämätön määrä rakkautta, onnea, iloa, kasvamista ja ylpeydenaiheita.

Mothers day coffee table diary

Enpä ymmärtänyt mitä sana ’ruuhkavuodet’ oikein tarkoitti ennen äidiksi tuloa. Haastavinta lienee se jatkuvasti mukana seuraava riittämättömyyden tunne, vaikka antaakin kaikkensa. Aina kun panostaa johonkin osa-alueeseen, niin jokin toinen asia onkin sitten vähän rempallaan.

Suuri hatunnostoni kaikille äideille, mutta etenkin niille, jotka selviävät useamman lapsen äitinä, sekä niille erityisen urhoollisille, jotka kasvattavat lapsensa ilman toista käsiparia rinnalla auttamassa. Äiti on aina äiti.

Mothers day coffee table diary

Siispä paljon onnea kaikille äideille! Toivottavasti teidän päivänne on täynnä hemmottelua ja rentoa yhdessäoloa perheidenne kanssa.

Happy Mother’s Day!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *