Blogit
Coffee Table Diary

Inspiroiva putiikki – Aesop Milano

Aesop Milano DimorestudioAesop Milano Dimorestudio

Milanosta on kotiuduttu onnellisesti! Ihana pitkä viikonloppu takana, mistä riittää sisustusinspiraatiota jaettavaksi tänne blogiinkin useamman postauksen verran. Messukuvien vielä odottaessa käsittelyä, haluan jakaa pari kuvaa upeasta uudesta Aesopin Milanon myymälästä. Myymälän upean sisustuksen on suunnitellut milanolainen tunnettu Dimorestudio.

Rauhoittavan vintage-vaikutteisen sisustuksen kaunis sinivihreä sävy ihastutti. Sama sävy jatkui saumattomasti lattiasta kattoon kaikille pinnoille, metrolaatoitukseen ja uniikkeihin kaapistoihin sekä verhoihin. Hauska sinänsä, että myymälä löytyi aivan sattumalta ollessani vähän eksyksissä ja kävellessäni ihan eri suuntaan kuin oli tarkoitus. Samassa kulmauksessa sijaitsi myös Jo Malonen myymälä ja todella kaunis Taschenin kirjakauppa, jonka yläkerrassa oli galleriamainen tila.

Ehdottomasti visiitin arvoinen myymälä sisustuksensa puolesta! Lisää juttua sekä kuvia myymälän sisustuksesta löytyy täältä. Myös muihin Dimorestudion suunnittelemiin kohteisiin kannattaa tutustua jos tyyli miellyttää ja inspiraatio on hakusessa.

Beautiful interior design by Dimorestudio in Aesop Milan store (Via Meravigli 18)

Kommentit (2)

  1. Sofia F

    Onpas kivan näköinen tämäkin Aesopin myymälä! 🙂 Täällä odotellaan lisää Milano juttuja kun messut jäivät tänäkin vuonna valitettavasti väliin.

    • coffeetablediary

      Mukava lukea kommenttisi Sofia!:) Just sain julkaistua ensimmäisen messupostauksen, toivottavasti siitä on iloa. Ja lämmin suositus, mieletön kokemus nuo messut, eikä toivottavasti jäänyt viimeiseksi kerraksi. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *