Blogit
Aurinko ja kuu

Väriä! Loistavaa Habitare!

img_6403

Ai että! Odotin harmaita, mustavalkoisia ja graafisia messuosastoja tylsästi vieri viereen ängettynä ja sain jotain ihan muuta! Laura Sarvilinna tiimeineen on luotsannut tämän vuoden Habitare-messut upeaksi kokemukseksi -seikkailuksi ja inspiraation ilotulitukseksi. Puolet isosta messuhallista on kiinnostavasti ja uudella tavalla rakennettu. Hallin toinen puolisko on perinteisempää, isojen kalusteyritysten esittelytilaa. Kiersin messuhallin kolmeen kertaan ja aina löysin jotain uutta, siitä ensimmäisestä puoliskosta.

img_6399
Vepsäläinen
img_6396
Vepsäläinen
img_6404
Signals
img_6408
Signals

Kodinomaisesti rakennetut osastot olivat upeita kokonaisuuksia. Vaikka ne eivät ulospäin näyttäneet kummoisiltakaan, sisään astuessa avautui ihana maailma. Jonkun koti. Minun kotini?

Ehdottomasti suosikkiosastoni oli trenditutkijan Susanna Björklundin rakentama signals-osasto. Pidin kaikesta, mitä siellä näin. Osastolle oli roiskittu isolla kädellä tulevien trendien signaaleja, vihjeitä tulevasta. Jokainen poimikoon sieltä oman juttunsa. Minä nielin koko osaston kokonaisena ja juuri remontoineena voin sanoa, että olisinpa käyttänyt värejä vieläkin rohkeammin.

img_6447
Suomikoti (eri toimijoita)
img_6427
Matri (by Susanna Vento)
img_6444
Lundia
img_6446
Suomikoti / Kuovin tekstiilit
img_6409
Signals

Keittiöpuolella ilahdutti yksinkertaiset, puusepän tekemän näköiset keittiökaapit ja hieman 50-luvun tyylinen design.

img_6369
Diesel/Scavolini
img_6441
Jalokaluste
img_6443
Jalokaluste

Ainoa Miinus oli valaistus. Tiedän, että isossa messuhallissa on haasteensa ja moni olikin yrittänyt parhaansa, mutta kameralla kuvatessa huomaa, miten kauniit värit helposti vääristyvät messuhallin kelmeässä valossa.

Ihana, inspiroiva Habitare! Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *